Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max bezorgt

Bestel verschillende boxen (vanaf 4 personen), een kom ontbijt, hele taarten, koffiebonen om je collega's mee blij te maken of verschillende clubs en sandwiches!

Anne&Max bezorgt vanuit de volgende plaatsen: Amsterdam Zuid, Den Haag Fred & Rotterdam

Anne&Max bezorgt bij jou thuis of op kantoor

Lunch meeting, verjaardag, feestelijk ontbijt of borrel?

 

Nieuwsgierig?

Bestel hier

Bezorgen en ontzorgen

Op onze bezorgmenukaart heb je keuze uit ontbijt en lunch gerechten zoals een kom ontbijt, salades, soep, clubs en sandwiches. Ook zijn er samengestelde maatlijdboxen voor ontbijt, lunch en de namiddag voor een goede start of een echt verwenmoment. Verder kan je onze taarten bestellen; één puntje, maar ook de hele taarten voor verjaardagen, jubileum, behaalde targets of een gouden handdruk. Voor bij de gerechten kan je onze gezonde, vers bereide sappen&shakes bestellen, ons bijzonder fris of de Anne&Max koffiebonen en thee voor thuis of op kantoor. 

Bestelvoorwaarden: Minimaal bestel bedrag van €30,-. Anne&Max bezorgt op werkdagen van 11:00 tot 12:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 14:00 uur. Lunch bestellingen dienen voor 11:00 uur besteld te worden. Bestellingen boven de €100,- graag een dag van tevoren bestellen.

Producten

Bij Anne&Max hebben we niets te verbergen. Alle producten worden onder het oog van de gasten bereid. De getrainde baristi schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven terwijl er een grote super club wordt bereid.

Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade, vers bereid en afgestemd op het seizoen. We werken nauw samen met lokale bedrijven die met oog voor de maatschappij ambachtelijke en veelal biologische producten produceren. Een aantal producten wordt naar wens van Anne&Max speciaal voor ons bereid. Zo branden de mannen van Keen Coffee de beste biologische Arabica koffiebonen voor Anne&Max en bakt BroodCompany prachtige biologische broden naar recept van Anne&Max.

Jouw huiskamer in de stad