Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Amsterdamn!

Door Anne

14/08/2021

De stad voor elk moment

Amsterdam de stad waar je heel vroeg in de ochtend nog kan genieten van een rustig ontbijt. Dat bijzondere moment tussen de mensen die hun benen onder hun lijf hebben gedanst die langzaam op één oor gaan en de de tingel van de start van de eerste ochtendtram. Amsterdam waar elk jaar uitgebreid de vrije liefde wordt gevierd, maar ook stil wordt gestaan bij belangrijke gebeurtenissen van vroeger. Waar mensen elkaar vinden en waar je je kan terugtrekken in een park met een koffie en boek. Om al deze redenen zijn wij gek op Amsterdam en met alweer 4! vestigingen zijn wij nog lang niet uitgekeken!

Amsterdam&Max

10 jaar geleden startte ons avontuur in Amsterdam. In Amsterdam Zuid aan de Amstelveenseweg 196 precies gezegd. Dit was onze derde eigen vestiging en wat waren wij trots! Elke dag kon (en kan!) je hier binnen lopen voor je eerste espresso van de dag, uitgebreid ontbijt, voedzame lunch , een High tea of een goed glas witte wijn om de dag af te sluiten. Amsterdam Zuid is uitgegroeid tot een freshfood café met een échte buurtfunctie. Iedere dag komen hier gasten hun koffie to go halen voor werk of lopen binnen voor een praatje. Inmiddels hebben Galtjo & Mike het stokje van ons overgenomen en zijn zij echte ondernemers met de Anne&Max normen en waarden.

Vier jaar later opende wij onze tweede vestiging in Amsterdam Oud West. Wij zijn gevestigd op de hoek schuin tegenover de ingang van de Hallen op de Tollenstraat. Deze vestiging is niet groot, maar heeft een lange tafel waar je kan plaatsnemen om even je laptop uit te klappen, koffie te drinken met je collega, de krant te lezen met de eerste espresso en even te wachten op je sandwich to go.

We hadden Zuid, Oud West, maar mistte nog een paar windrichtingen. Uiteindelijk streken wij neer in het prachtige Zeeburg aan de Oostelijke Handelskade 1001. Prachtig uitzicht over het IJ; zowel vanaf het terras als vanuit binnen door de grote ramen.  Begin je dag hier rustig met een uitgebreid ontbijt. Tuur uren over het water en laat je verwarmen door één van onze verse theeën.

In het uitdagende jaar hebben wij onze vierde vestiging geopend in Houthavens. Dit gebied is volop in ontwikkeling. Wij vielen direct voor de charmes van de nieuwe Houthavens. Met het vele water, de romantische steigers en de Spaarndammerbuurt om de hoek. Deze vestiging beschikt over een stilteruimte waar je kan vergaderen met collega’s of met sokken op de bank je laptop kan openklappen voor het laatste deel van je scriptie. Wij zorgen voor de energieboost in de vorm van heerlijke koffies en verse sapjes.

Dromen

Wij zijn nog lang niet klaar met Amsterdam en Amsterdam ook niet met ons. Er valt nog zoveel te ontdekken met vele mooie plekken en kunnen niet wachten om daar ook gasten te voorzien van heerlijke koffies, uitgebreid ontbijt, lunchplanken voor twee en High tea’s met zoveel thee als je maar op kunt!

Meer verhalen