Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen met Anne&Max

Anne&Max heeft een Vandaag-Blijf-Ik-Binnen retaillijn ontwikkelt, die producten bevat met allen een mooi verhaal. We hebben een choco chai, een kruidige thee, en een verwarmend soepje verwelkomt in ons assortiment!

Door Max

21/01/2021

De Coronapandemie is bijzondere tijd geweest, ook bij Anne&Max. Aan de ene kant troffen de maatregelen ons hard, maar het gaf ons ook de ruimte om langgekoesterde dromen uit te laten komen. Omdat we onze gasten niet meer konden ontvangen in onze huiskamers, wilden we kleine geluksmomentjes nu ook creëren voor thuis!

Wij zijn met de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten gekomen om de Anne&Max beleving ook thuis te ervaren. In eerste instantie omdat we de deur niet uit konden, maar ook omdat we de geluksmomentjes thuis net zo belangrijk vinden als in onze huiskamers. Of je nu veel vanuit je kamer studeert, een paar dagen in de week thuis werkt of je graag de gezellige sfeer van thuis opzoekt nu het kouder en grauwer wordt… in alle gevallen is de definitie van Vandaag-Blijf-Ik-Binnen actueler dan ooit.

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen Choco

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen choco

Chocolade is altijd een goed idee. Als je even niet lekker in je vel zit, na een lange en intensieve buitenactiviteit in de kou of gewoon zomaar. Omdat je niet altijd overal een reden voor moet hebben. In een kop warme Vandaag-Blijf-Ik-Binnen choco proef je een vleugje lavendel, chilipeper en de nootachtige smaak van amandelextract. We bereiden de chocolade chai standaard met havermelk.

Vandaag-blijf-ik-binnen thee

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee

Bij Anne&Max hebben we een uitgebreid assortiment met verse theeën. Allemaal bio en eerlijk geproduceerd door Teamasters. Voor bij ons en voor bij jou thuis, zodat je vanuit iedere plek je dag fris en fruitig kunt beginnen met een kopje thee. Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee is een rustgevende rooibos met sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel.

Bestel Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee  

Vandaag-blijf-ik-binnen soep

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen soep

Ben je een wandeling aan het maken of heb je een lange lunchpauze op je werk? Het vegetarische Vandaag-Blijf-Ik-Binnen soepje is een lekkere en vullende onderbreking zo midden op de dag. We serveren de Catalaanse tomatensoep we met stevig desembrood en groene pesto.

Meer verhalen