Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Anne&Max cappuccino

Bij Anne&Max streven we er altijd naar om perfecte koffies uit te serveren. We werken hier hard aan door samen met onze koffieleverancier de beste biologische Arabica bonen uit te kiezen en op de juiste manier te branden. We trainen onze baristi op het zetten van een perfecte espresso, leren herkennen van de verschillende smaaktonen, het opschuimen van de melk en het uitschenken van een mooie latte-art.

Door Anne

24/04/2019

Het populairste drankje bij Anne&Max blijft de cappuccino, daarom vinden wij het leuk te laten zien hoe onze baristi die voor jou klaar maakt!

Max, zal ik jou eens laten zien hoe je een perfecte cappuccino maakt? Anne

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad