Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Anne&Max – nu echt in je eigen huiskamer

Door Anne

25/03/2020

Anne&Max – jouw huiskamer in de stad 
Maar nu écht in je eigen huiskamer 

De afgelopen tijd was voor veel mensen en ook voor ons een soort achtbaan waarbij wij steeds verrast werden door de ontwikkelingen rondom het Corona virus. Zorgen om je naasten, zorgen om alle Anne&Max medewerkers, zorgen om de gasten, zorgen voor het bedrijf en het werk dat we verschaffen. 

Anne&Max is een huiskamer in de stad. We zien het als onze taak om een warme plek te bieden voor onze gasten; om te zijn, te ontspannen, bij te praten en lief, maar ook leed te delen. Een plek in de buurt waar onze gasten ook met elkaar in contact komen.   
Een huiskamer kunnen wij onze gasten op dit moment helaas niet bieden, maar wij willen wel verbonden blijven met onze gasten en alle Anne’s en Max-en die altijd met veel passie en liefde mooie koffies hebben gezet en voedzame sandwiches hebben bereid.  

We willen er alles aan doen om via onze sociale media kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) tóch die huiskamer in de stad te zijn en zijn dus ook erg nieuwsgierig waar onze medewerkers zich op het moment mee bezig houden, maar uiteraard ook onze gasten. Dagelijks zullen wij content blijven posten om in deze dagen dat veel mensen (moeten) thuisblijven toch een sociale (online) verbintenis kunnen vormen. Hiernaast is Anne&Max nauw betrokken met de buurt om haar heen.  
Wij zullen ons ervoor inzetten om te helpen waar nodig. Dit is het moment om te laten zien dat wij onze normen en waarden naleven: Open, Eerlijk, Zorgzaam, Betrokken en Respectvol. Al 15 jaar, maar juist nu. 

 Alle Anne&Max vestigingen zijn actief op de volgende twee websites:  

www.nudge.nl 

www.gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl  

Kunnen we je ergens anders nog mee helpen? Een cursus thuis lekkere koffie zetten? Of het geheim voor het bakken van de beste scones? Laat het ons weten via onze sociale media kanalen en we gaan er meteen mee aan de slag 

Hiernaast heeft Anne&Max een eigen initiatief opgezet om de mensen die op het moment hard aan het werk zijn in de zorg een hart onder de riem te steken. Bij aankoop van een Anne&Max cadeaubon schenkt Anne&Max 10% aan de zorg. Alle bedragen worden bij elkaar opgeteld en per vestiging wordt er op lokaal gebied een bedrag in de vorm van een cadeaubon geschonken aan een lokale zorginstelling.  
Zodat hopelijk heel veel zorgmedewerkers na deze drukke tijd even kunnen ontspannen en bijkletsen tijdens een high tea of een gezonde en voedzame lunch.  

Direct helpen? Bestel je cadeaubon hier

 Wij houden je graag op de hoogte!  

 Wobbe van Zoelen 

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad