Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max pakt grote kans ondanks aanhoudende crisis

Door Max

03/11/2020

Vestiging nummer twintig staat gepland in 2020 en hier blijft het niet bij

Eind november dit jaar opent Anne&Max de grootste horecalocatie in Amsterdam The Style Outlets. The Style wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op minder 10 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam op het moderne Sugar City terrein. Anne&Max heeft deze grote kans met beide handen aangepakt, om ook van deze locatie een huiskamer te maken waar gasten elke dag binnen kunnen komen voor ontbijt, koffie, taart, lunch en namiddag.

Locatie
Met bijna 200 zitplaatsen en een groot terras buiten kan de gast het gehele jaar neerstrijken in de huiskamer van de stad. Het landschap op het gebied van winkelen begint steeds meer te veranderen. De consument gaat steeds vaker naar locaties waar alles zich op 1 plek bevindt. Veel keuze uit winkels en genoeg horeca voor een goede kop koffie en/of lunch. Een plek die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Anne&Max wil haar gasten ook op deze plek kunnen bedienen met producten die veelal bio zijn, ambachtelijk gemaakt, vers en een mooi verhaal hebben. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt.

Oprichter Wobbe van Zoelen over de locatie: ‘’ De keuze om juist op deze locatie een echte Anne&Max huiskamer te openen is een belangrijke keuze voor de toekomst.’’

Duurzame kleding
Met alle luxueuze en stijlvolle kledingmerken om de vestiging heen, kan Anne&Max niet achterblijven. Anne&Max is een samenwerking voor duurzame mooie kleding aangegaan met het bijzondere kledingbedrijf Pure Waste. Er is een lijn geproduceerd waar onze Anne’s en Max-en het gehele jaar in kunnen werken van t-shirts tot truien. Met één t-shirt wordt er 2700 liter bespaart op het productieproces. Er lopen door heel Nederland ongeveer 300 Anne’s en Max-en rond met allemaal minimaal 1 t-shirt. Door de groei naar meerdere locaties, wordt de impact ook steeds groter.

Anne&Max
Een huiskamer in de stad, waar gasten terecht kunnen voor verse, authentieke, veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant en wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés

 

We houden je graag op de hoogte! 

 

Tot we koffie drinken,

 

Anne&Max 

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad