Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max update

Door Max

22/04/2020

Anne&Max – jouw huiskamer in de stad 
Nog steeds écht in je eigen huiskamer 

De afgelopen tijd was voor veel mensen en ook voor ons een achtbaan waarbij wij steeds verrast werden door de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus. Zorgen om je naasten, zorgen om alle Anne&Max medewerkers, zorgen om de gasten, zorgen voor het bedrijf en het werk dat we verschaffen.

Dinsdag 21 april is duidelijk geworden, dat 1,5 m samenleving helaas nog niet kan worden geïmplementeerd in de horeca. Dit vinden wij erg jammer, aangezien wij er naar uit kijken om al onze gasten weer te mogen ontvangen en te bedienen. Wij zetten op het moment alles in werking zetten om als wij weer open mogen wij een veilig en betrouwbaar plan hebben, zodat iedereen zonder zorgen weer bij Anne&Max kan komen koffie drinken, bijkletsen en genieten van elkaar en het eten.

Wij zullen ons ervoor inzetten om te helpen waar nodig. Dit is het moment om te laten zien dat wij onze normen en waarden naleven: Open, Eerlijk, Zorgzaam, Betrokken en Respectvol. Al 15 jaar, maar juist nu. 

Je neemt je eigen bedrijf nogmaals goed onder de loep en kijkt waar je op het moment staat. Alle keuzes die wij hebben gemaakt op het gebied van leveranciers en samenwerkingspartners hebben wij bewust gemaakt. Een belangrijk speerpunt in onze strategie is dat wij onderdeel zijn van de (lokale) maatschappij en waar kan, eraan bijdragen. Daarom werken we met zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Hiernaast werken wij samen met een groot aantal leveranciers die hun steentje bijdragen aan een betere wereld; zoals Earth Water, Bird Brewery, Yogi & Yousef dadels, Peel Pioneers en nog vele anderen. Ook in 2020 zetten wij ons meest duurzame beentje voor en zullen wij nog meer duurzame samenwerkingen aangaan om zo onze vestigingen zo groen mogelijk te laten draaien!

Nu wij jullie niet kunnen verwelkomen in onze vestigingen, willen wij jullie toch zoveel mogelijk een Anne&Max beleving te laten ervaren. Met veel trots presenteren wij: De Anne&Max webshop!
                                              Klik hier voor de webshop
Hierin staan verschillende producten: diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koffie-abonnementen, taarten, sandwiches, shakes en de Anne&Max boxen!
Let op! Vestigingen kunnen verschillen van assortiment. Mocht je ergens niet uitkomen en een vraag hebben, contact dan de vestiging via telefoon of e-mail.

Kunnen we je ergens nog mee helpen? Een cursus thuis lekkere koffie zetten? Of het geheim voor het bakken van de beste scones? Laat het ons weten via onze sociale media kanalen en we gaan er meteen mee aan de slag.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad