Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Anne&Max vegan bananenbrood

Door Anne

15/06/2020

Bedankt!

Bedankt voor het bestellen van de Anne&Max Veganbox. Wij hopen dat je door de heerlijke producten in de box en een beetje de Anne&Max ervaring thuis of op een mooie plek buiten kan beleven!

Het recept

Wat heb je nodig?

600 gram banaan (gepeld)
1 appel
2 eetlepels zonnebloemolie
0,7 dl kokosroom
180 gram gesneden dadels
310 gram zelfrijzend bakmeel
Klein handje havervlokken
Mespuntje kaneel
Snufje zout

Bereiding

Verwarm de kokosmelk in een pan (aan de kook) en wel er de dadelstukjes 10 minuutjes in. Pureer vervolgens de bananen en de appel in de keukenmachine, houdt 1 banaan apart, die leggen we er later bovenop. Voeg de bakmeel toe en roer alles goed door tot een glad beslag ontstaat. Vervolgens verdeel de massa over een bakblik, halveer de banaan in de lengte en leg hem er bovenop, strooi er wat haver over en bak vervolgens 50 minuten af in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Om het extra lekker te maken

Maak jouw plak bananenbrood af met een warme bramencompote voor er bovenop! Het is super simpel en snel gemaakt. Zo maak je er een echt feestje van!

Wat heb je nodig?

100 gram bramen

1 eetlepel ahornsiroop

Bereiding

Doe de bramen in een pannetje met de ahornsiroop en een scheutje water. Breng aan de kook en laat ongeveer 5 minuten sudderen totdat het bramensap gaat indikken. Houd warm.
Leg vervolgens een goede eetlepel warme bramencompote op een plak vers uit de oven bananenbrood. Eet smakelijk!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad