Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max x Gkazas Olijfolie

Door Max

12/11/2019

Gkazas Olijfolie:
Een authentiek familiebedrijf

Uit liefde voor het product oogsten de familie Gkazas de olijven op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze: met hun eigen handen. De olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogsten en persen zij de olijven zelf. De Griekse olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct.

Samenwerking Anne&Max en Gkazas Olijfolie

Het is de missie van Anne&Max om een huiskamer in de stad te zijn. Op een verantwoorde, ecologische en ambachtelijke manier. Één van de doelstellingen van Gkazas Olijfolie is het samenbrengen van goede mensen. In de Griekse levensstijl is de eettafel daar vrijwel altijd het instrument voor, met een flinke fles olijfolie in het midden met salades, groente en vis eromheen. De lunch voor twee plank bij Anne&Max wordt geserveerd met het 200 ml-blikje Gkazas Olijfolie. Ook staan deze blikjes in de verkoopkast om mee te nemen voor thuis of als cadeau om weg te geven.
Op deze manier zijn Gkazas Olijfolie en Anne&Max aan elkaar verbonden. Anne&Max is erg blij met deze samenwerking en hoopt op nog een lange en vruchtbare tijd samen.

Een terugblik van de proeverij georganiseerd door Gkazas Olijfolie bij Anne&Max in Leidschendam – Mall of The Netherlands. Er staan nog meer proeverijen in de planning, blijf hier en via onze social media kanalen op de hoogte!

Meer verhalen