Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max X Natuurmonumenten

Anne&Max is een samenwerking gestart met Natuurmonumenten. In hun prachtige nieuwe winkel op het stationsplein van Amersfoort vind je naast prachtige Natuurmonumenten-producten ook de koffie en thee van Anne&Max. Om direct op te drinken, maar ook bonen om mee te nemen voor thuis en op kantoor.

Door Anne

16/12/2021

Cosmos? Geef ons maar bosmos!

Anne&Max is een samenwerking gestart met Natuurmonumenten. In hun prachtige nieuwe winkel op het stationsplein van Amersfoort vind je naast prachtige Natuurmonumenten-producten ook de  koffie en thee van Anne&Max. Om direct op te drinken, maar ook bonen om mee te nemen voor thuis en op kantoor. 

Natuurlijke groei 
Onlangs openden wij een in Den Haag.  Een prachtige vestiging op de Van Hoytemastraat. Voor het 1e kwartaal van 2022 staan er nog vier openingen gepland: Groningen, Delft, Amstelveen en Utrecht. Hiernaast zijn wij ook op zoek naar een franchisenemer in Amsterdam voor een prachtig pand midden in het centrum.  
Met zoveel huiskamers in de stad, was het hoog tijd voor een huiskamer in het groen! Samen met Natuurmonumenten zullen wij een aantal shop-in-shops openen in hun winkels. De eerste werd deze week geopend in Amersfoort. De shop-in-shops zijn bereikbaar voor zowel medewerkers van Natuurmonumenten, als voor gasten van buitenaf.  

Planeetaardig 
Wij hebben geen plek gereserveerd in de spacetrain van Elon Musk. Maar om dit in de toekomst ook niet te hoeven doen, is het belangrijk dat iedereen wel een beetje plan(ee)taardiger wordt. En hoe ging het ook alweer; een beter milieu begint…Dus alle keuzes die wij maken, maken wij bewust en aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als hier iets niet aan voldoet, doen we het niet. Vanuit deze zorgzaamheid werken we al met prachtige (boeren) bedrijven die daar hetzelfde over denken zoals onder andere Biokaas Kinderdijk, Harry’s farm en nog veel meer! ! En daarom zijn we zo bijzonder trots op de samenwerking met Natuurmonumenten.  

Aardig groene plannen 

Elke dag zaaien wij ideeën, die wij aandacht schenken en uiteindelijk duurzame initiatieven uit ontkiemen. Wij zijn een plek waar je soms even kan schuilen, je kan verwonderen, jezelf terugtrekken en elke dag weer opnieuw beginnen. Zo’n groene fijne plek ergens in Nederland, een duurzaam initiatief…. Dit kan wel eens het begin zijn van iets heel moois… 

Onze grootste droom? Een voedselbos! 

Een plek waar wij verse producten voor onze vestigingen vandaan kunnen halen. Waar wij onze Anne’s en Max-en mee naar toe kunnen nemen om te leren over de verschillende groenten en fruit. Een plek waar iedereen even helemaal weg kan dromen.

Meer verhalen