Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Anne&Max x Tyrrells

Door Max

19/11/2019

Tyrrells Hand Cooked Crisps

Herefordshire ligt in het westen van Engeland en is de plek waar de meeste regen van het gehele land valt.. Het is er groen, nat en in de vruchtbare rode grond groeien de beste aardappelen om chips van te maken. Sinds 2002 doen de boeren dat op de “Court Farm” van Tyrrells. Met de lokale piepers en natuurlijke smaakgevers.

Naast aardappelen groeien ook andere groenten in de grond; wortel, bietjes en pastinaak, deze haalt Tyrrells zoveel mogelijk bij lokale boeren van het land. Tyrrells is begonnen met het produceren van aardappelchips en nog geen jaar later kwam hier de productie van groentechips bij.

Alle producten zijn glutenvrij, zonder toegevoegde ingrediënten en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Tyrrells is de trotse winnaar van 79 Great Taste Awards, waaronder 5 awards voor onze groentenchips! Dat is meer dan elke andere chipproducent ooit gewonnen heeft!

Samenwerking Anne&Max en Tyrrells

Het is de missie van Anne&Max om een huiskamer in de stad te zijn op een maatschappelijk verantwoorde, ecologische en ambachtelijke manier.
Tyrrells draagt hier ook aan bij: met de productie van kleinere hoeveelheden, met de aardappelen van de  boerderij, het gebruik van zoveel mogelijk lokale groenten en door het niet gebruiken van additieven in hun product sluit Tyrrells goed aan bij de missie van Anne&Max.

De groentechips van Tyrrells worden gebruikt bij onze clubs om het bord er extra feestelijk uit te laten zien en de smaken compleet te maken.
Mocht je de Tyrrells chips nou zo lekker vinden, dan kan je deze ook in een kleine verpakking van 40 gram meenemen uit de verkoopkast van Anne&Max voor thuis. Ideaal voor als je nog een lange autorit voor de boeg hebt of voor een lekkere borrelsnack met een groep vrienden.

Op deze manier zijn Tyrrells en Anne&Max aan elkaar verbonden. Anne&Max is erg blij met deze samenwerking en hoopt op nog een lange en vruchtbare tijd samen.

The making of:

Meer verhalen