Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Bio Prosecco

Bij Anne&Max werken we met zo veel mogelijk bio, ambachtelijke producten. Ook voor onze wijnen. De prosecco is daar een prachtig voorbeeld van. Op de plantage in de streek Trevisio werken ze met veel passie en bevlogenheid om de mooiste bio prosecco te produceren.

Door Anne

05/05/2019

Voor Giovanni Corvezzo gaat wijn verbouwen veel verder dan de productie van een mooie fles. Bij aankomst op het landgoed vind je aan de linkerzijde replica van een oude oorspronkelijk Itialiaanse boerderij én een super modern gebouw. Rond deze gebouwen vind je een tuin die voor het bedrijf de compleetheid van het Italiaanse boeren leven symboliseert met een kruiden -en groentetuin, fruitbomen, een vijver en alle oude druivensoorten in nette rijen. In het moderne gebouw werken ze onder andere samen met een universiteit aan de duurzame modernisering van de wijnbouw.

Op deze bio wijngaard werken ze ambachtelijk, zonder pesticide en kunstmest én super geavanceerd om de beste kwaliteit druiven te kweken. Daarbij is het bedrijf druk bezig om zo duurzaam mogelijk te werken door onder andere wisselteelt toe te passen tussen de wijnranken waarvan de oogst gecomposteerd wordt.

Anne, ik heb het gevoel dat jij in een bubbel leeft. Max

Maar bovenal maken ze hier een prachtige bio prosecco van Glera druiven die heerlijk smaakt. Bij een feestelijk ontbijt, bij een lichte lunch en natuurlijk als start van een goede borrel.
Wil je meer weten over deze wijnbouwer; kijk dan ook op: www.corvezzo.it
Naast bio is deze prosecco ook vegan.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad