Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Biokaas Kinderdijk

Ambachtelijk bereid in een prachtige omgeving Voorbij de drukte van Rotterdam is het even zoeken op een klein weggetje naar de boerderij en kaasmakerij Biokaas Kinderdijk. Je raakt al snel afgeleid door het mooie landschap én natuurlijk de beroemde molens. Een uitzicht waarvan ook de koeien van de boerderij kunnen genieten.

Door Anne

30/04/2019

De boerderij ligt in het molengebied van Kinderdijk, bij Alblasserdam. Op de boerderij worden koeien gehouden waarvan de melk verwerkt wordt tot vegetarische biologische kaas. De koeien van Kinderdijk blijven zo lang mogelijk buiten en kunnen ook als ze binnen zijn in de stal rondscharrelen.

Biologische kaas van een prachtig familiebedrijf

In de kaasmakerij worden vele soorten ambachtelijke kazen gemaakt. Naast vele soorten koeienkaas maken ze bij Biokaas Kinderdijk ook schapen- en geitenkaas.

Bij Anne&Max gebruiken we de pittige oude kaas van Biokaas Kinderdijk

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad