Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Boek Koffie Thuis

Het licht in de keuken. De espressomachine aan. Het wegen en malen van de bonen, het voorverwarmen van de kopjes, de afstelling en het zetten van de perfecte espresso. De keuken die zich vult met de geur van koffie. En dan 5 minuten rust en aandacht voor koffie voordat alles weer begint…

Door Max

14/05/2019

Na lang wachten is hij er dan eindelijk; het Anne&Max koffie thuis boek!
Het maakproces heeft veel espressobonen, gebroken oortjes, soja/amandel/koemelk gekost, maar dit alles heeft wel tot het beste resultaat geleid. Wij zijn super trots op ons boek en willen dit graag delen met jullie!
Dit boek gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor welke bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.  
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart.

Wist je dat je voor een goede espresso een koffiemaler veel belangrijker is dan een fancy espressoapparaat of dat een espresso minder cafeïne bevat dan filterkoffie?

Het boek is te koop in alle Anne&Max vestigingen, bij boekhandel De Vries/van Stockum in Haarlem en Den Haag, alle Dille&Kamille vestigingen in Nederland en op online op bol.com.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad