Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Boek Koffie Thuis

Het licht in de keuken. De espressomachine aan. Het wegen en malen van de bonen, het voorverwarmen van de kopjes, de afstelling en het zetten van de perfecte espresso. De keuken die zich vult met de geur van koffie. En dan 5 minuten rust en aandacht voor koffie voordat alles weer begint…

Door Max

14/05/2019

Na lang wachten is hij er dan eindelijk; het Anne&Max koffie thuis boek!
Het maakproces heeft veel espressobonen, gebroken oortjes, soja/amandel/koemelk gekost, maar dit alles heeft wel tot het beste resultaat geleid. Wij zijn super trots op ons boek en willen dit graag delen met jullie!
Dit boek gaat over koffie én wat je erbij eet. Over de keuze voor welke bonen, de keuze voor een zetmethode, en al de dingen die je moet weten om ook thuis heerlijke koffie te drinken.  
Boordevol koffiekennis, recepten en handige tips. Plus het recept van dé Anne&Max worteltaart.

Wist je dat je voor een goede espresso een koffiemaler veel belangrijker is dan een fancy espressoapparaat of dat een espresso minder cafeïne bevat dan filterkoffie?

Het boek is te koop in alle Anne&Max vestigingen, bij boekhandel De Vries/van Stockum in Haarlem en Den Haag, alle Dille&Kamille vestigingen in Nederland en op online op bol.com.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad