Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Deel samen bijzondere momenten

Door Max

17/07/2020

Verjaardag

Samen met jou voel ik mij elke dag wel 100x jarig

Verras iemand met de Anne&Max verjaardagsbox! Deze box is leuk om te geven en om te krijgen.
In deze box zit een stuk worteltaart, een huisgemaakte scone met clotted cream en landgoedjam, huisgemaakte koekjes, chocolade dadel, kurkuma dadelballetje een zakje thee: een beetje geluk! Met nog een cadeautje als verrassing.
€20,- per jarige

Picknick

Voor de lange middagen

Deel jou favoriete buitenplek!
In deze box zitten een superclub sandwich met boeren scharrelkip en bacon, een very vegan sandwich met vegan bacon en gerookte tofu, een salade van zomerse groente, een heerlijke bolo (Portugese muffin) en een verfrissende huisgemaakte ijsthee met citroen en munt.
Vegetarisch mogelijk.
€17,50 per persoon (vanaf twee personen bestellen)

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad