Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Dit klinkt als muziek in de oren!

Door Anne

14/05/2020

Nu ook de Anne&Max sound in jouw huiskamer

A Music Moment brengt de Anne&Max ‘Soundtrack’ in jouw huiskamer.

 In de situatie waarin wij op het moment verkeren, mogen wij helaas in geen van onze 19 vestigingen gasten ontvangen. Wij streven naar om in deze situatie onze gasten zoveel mogelijk te bedienen waar kan. Je kan al de Anne&Max producten voor thuis bestellen via onze webshop, maar er is meer! In samenwerking met A Music Moment presenteren wij de Anne&Max muziek via Spotify! Hiermee maak je de Anne&Max beleving voor thuis helemaal af!    

A Music moment

Sinds het begin van dit jaar worden alle vestigingen van Anne&Max door A Music Moment voorzien van de achtergrond muziekdienst ‘Soundtrack’. Het is de enige zakelijke muziekdienst die ondersteund wordt en (legaal) een connectie heeft met Spotify. De connectie met Spotify maakt het mogelijk om de afspeellijsten die normaal te horen zijn op locatie nu ook aan te bieden in een vorm van een Spotify afspeellijst.
A Music Moment werkt ook o.a. samen met de Vondelgym, Lush en 10 Days.

De optimale Anne&Max beleving in huis

In samenwerking met A Music Moment heeft Anne&Max de perfecte combinatie gevonden van food en muziek. De muziek die te horen is in de vestigingen is afgestemd op het moment van de dag en heeft een ondersteunde rol. Dit alles om de beleving bij Anne&Max als jij jouw eerste espresso van de dag drinkt of van een super club geniet zo optimaal mogelijk te maken!

Voorheen konden wij met het programma Soundtrack live de muziek delen met onze gasten.
Nu wij helaas jullie niet kunnen ontvangen in onze vestigingen, bieden wij onze afspeellijsten nu aan via Spotify! Je kunt de playlists vinden via het Spotify account van Anne&Max en door onderstaande unieke QR-code via Spotify te scannen.

Dit doe je door naar het item zoeken te gaan en dan op het fototoestel icoontje te klikken.

Max, hoe zit het eigenlijk met jouw ritmegevoel? Anne

Samenwerking

Anne&Max en A Music Moment hebben elkaar gevonden in de passie voor muziek. Anne&Max voorziet dan ook een lange en vruchtbare samenwerking!

Wist je dat

Er in verschillende van onze vestigingen een draaitafel staat met verschillende platen. Zo kan jij zelf een plaatje opzetten en genieten van de door jou gekozen muziek.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad