Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

High wine bij Anne&Max

De high wine bij Anne&Max is jullie moment. Pak deze dan ook met beide handen aan! Dit is een ideaal moment om alles te horen over de nieuwe baby van je beste vriendin, over de nieuwe vlam op het werk van je vriendin die bekend staat als de eeuwige vrijgezel, de dagelijkse perikelen op ieder zijn werk en dit alles is natuurlijk weer een heerlijk excuus om het alcoholpercentage in je bloed tot een fijn level te laten stijgen.

Door Max

04/05/2019

De plank is rijkelijk gevuld met o.a. gedroogde ham, drie verschillende soorten kaas, bruschetta’s, quiche en verschillende kleuren olijven om het geheel af te toppen. Dit eetfestijn gecombineerd met een proeverij van met heerlijke biologische/biodynamische wijnen; er is keuze uit prosecco, frisse witte wijn en volle rode wijn. Dit alles maakt een high wine bij Anne&Max echt tot een feestje.

Max, ik ben even een paar uur met vriendinnen bijkletsen. Anne

Voordat je al met je telefoon in je handen zit om je beste vriendinnen te appen om morgen gelijk langs te gaan; de high wine is dagelijks te bestellen vanaf 15:00 in onze vestigingen.

En nu mag je gaan genieten!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad