Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max High teabox

De Anne&Max High tea kun je samen op alle afstanden van genieten. Vier de namiddag met je beste vriendin, je huisgenoten of grote liefde.

Door Max

19/05/2022

Tip!

Haal je mooiste servies uit de kast om de zoetigheden en hartige hapjes op te serveren. Als het mooi wordt opgediend lijkt het wel of het nog beter gaat smaken!

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee

Nooit hadden wij gedacht dat de VBIB thee zo aan zou sluiten met de situatie van de afgelopen periode. De VBIB thee hebben wij speciaal samengesteld om zo jou ideale dag thuis te kunnen spenderen. De VBIB thee is een rooibosthee met sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel.

Zetadvies

Gebruik 2 gram per kop. Gebruik water dat net van de kook is (ongeveer 90 graden). Laat de thee ongeveer 2 à 3 minuten trekken.

Tip voor gebruik van Anne: ”Neem een moment uit je dag, plof neer in je luie stoel, pak je favoriete boek
of de fijnste afspeellijst en denk aan even helemaal niets… ”

Meer weten over de andere Anne&Max theeën?
                                                 Anne&Max thee

Klinkt als muziek in de oren!

Om het High tea moment nog mooier te maken, heeft Anne&Max een afspeellijst samengesteld. Droom langzaam weg op de zachte tonen van de Sweet soul afspeellijst.

Taarten, scones en koekjes

Bij Anne&Max maken we (bijna) alles zelf. De taarten, scones, hartige scones, koekjes; alles uit onze eigen keuken. In de Anne&Max keuken werken enthousiaste en gedreven patissiers elke dag aan de mooiste én lekkerste producten. Een High tea is de perfecte manier om dat te proeven.
Alle producten in de Anne&Max keuken worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Zelf ook Anne&Max taarten maken? Dat kan! In ons boek Koffie Thuis staan lekkere recepten en koffie zetmethoden voor thuis.
                                      Bestel hier het boek Koffie Thuis

Weer jullie verhalen delen bij Anne&Max

Bij Anne&Max hebben we een belangrijke doelstelling voor de namiddag: ga rustig zitten, geniet van de muziek, klets urenlang met je vriend of vriendin, geniet van de High  tea en… wij doen de afwas! Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in onze vestigingen, zodat wij samen weer mooie verhalen kunnen delen!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad