Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Deel al je verhalen tijdens een Anne&Max High tea

De Anne&Max High tea kun je samen op alle afstanden van genieten. Vier de namiddag met je beste vriendin op afstand, met je huisgenoten of met je grote liefde.

Door Anne

20/04/2020

Bedankt!

Bedankt voor het bestellen van de Anne&Max High tea box. Wij hopen dat je door de heerlijke producten in de box en de Anne&Max Sweet soul afspeellijst een beetje de Anne&Max High tea ervaring thuis kan beleven!
Tip! Haal je mooiste servies uit de kast om de zoetigheden en hartige hapjes op te serveren. Als het mooi wordt opgediend lijkt het wel of het nog beter gaat smaken!

Anne vertelt wat er in allemaal in de High teabox voor twee personen allemaal zit:

Vandaag-blijf-ik-binnen thee

Nooit hadden wij gedacht dat de VBIB thee zo aan zou sluiten met de situatie van vandaag de dag. De VBIB thee hebben wij speciaal samengesteld om zo jou ideale dag thuis te kunnen spenderen. En een beetje support kunnen wij na deze lang tijd thuisblijven wel gebruiken.
De VBIB thee is een uitgesproken rooibosthee met sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel.

Zet-advies:

Gebruik 2 gram per kop. Gebruik water dat net van de kook is (ongeveer 90 graden). Laat de thee ongeveer 2 à 3 minuten trekken.

Nog meer weten over de andere Anne&Max theeën?
                                                 Anne&Max thee

Taarten, scones en koekjes

Bij Anne&Max maken we (bijna) alles zelf. De taarten, scones, hartige scones, koekjes; alles uit onze eigen keuken. In de Anne&Max keuken werken enthousiaste en gedreven patissiers elke dag aan de mooiste én lekkerste producten. Een High tea is de perfecte manier om dat te proeven.
Alle producten in de Anne&Max keuken worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Het grootste geheim onthuld! Het Anne&Max worteltaart recept, speciaal voor jou….

Zelf ook Anne&Max taarten maken? Dat kan! In ons boek Koffie Thuis staan lekkere recepten en koffie zetmethoden voor thuis.
                                      Bestel hier het boek Koffie Thuis

Klinkt als muziek in de oren!

Om het High tea moment nog mooier te maken, heeft Anne&Max een afspeellijst samengesteld. Droom langzaam weg op de zachte tonen van de Sweet soul afspeellijst.

Binnenkort weer jullie verhalen delen bij Anne&Max

Bij Anne&Max hebben we een belangrijke doelstelling voor de namiddag: ga rustig zitten, geniet van de muziek, klets urenlang met je vriend of vriendin, geniet van de High  tea en… wij doen de afwas!
Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in onze vestigingen, zodat wij samen weer mooie verhalen kunnen delen!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad