Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Kerstpakketten

Door Anne

12/11/2020

Lichtpuntjes schijnen feller in donkere tijden

De dagen worden korter en het wordt steeds vroeger donker. Iedereen heeft behoefte aan lichtpuntjes in deze bijzondere tijd. Laat jouw team weten dat jij trots bent op het harde werk dat zij de afgelopen periode hebben geleverd. En verras hun met een mooi Anne&Max kerstpakket.

Meer dan een glimlach

Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo hebben wij twee pakketten samengesteld die goed smaken én goed voelen.

Klik op de link voor de uitgebreide uitleg van de pakketten:

Meer dan een glimlach kerstpakketten

Interesse of een vraag?

Stuur een e-mail naar: [email protected]
Verzendinformatie:
Prijzen zijn excl. BTW. Laten verzenden naar 1 locatie is kosteloos. Naar meerdere locaties versturen? Stuur een e-mail naar [email protected] voor de prijs.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad