Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Anne&Max X De Koekfabriek

Door Anne

06/10/2020

Anne&Max x De Koekfabriek

Super bijzonder vinden wij de samenwerking met de Koekfabriek. De koekjes zijn heerlijk, ovenvers en gemaakt met de beste ingrediënten. Anne&Max heeft een selectie gemaakt van de allerlekkerste koekjes, zo hoef jij nog maar te kiezen uit drie heerlijke smaken. Deze koekjes zijn naast lekker ook super sociaal, want als  jij deze koek koopt dan kan De Koekfabriek meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door middel van zinvolle dagbesteding en leer-werktrajecten, aan het werk zetten.

Koop jij de koekjes? Dan ben je dus hartstikke lekker bezig!

Smaken

De drie smaken die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd zijn:

  • Vandaag-Blijf-Ik-Binnen
    Ideaal voor de regenachtige dagen op de bank onder een deken met je favoriete boek
  • Sinaasappel Amandel
    Perfect bij jouw grote mok gevuld met Anne&Max filterkoffie
  • Chocolate Chip
    Chocolade kan altijd en overal

Het meest sociale koekje bij de koffie

De koekjes bij de koffie worden ook gemaakt door de Koekebakkers van De Koekfabriek. De koekjes hebben de smaken Sinaasappel Amandel, Vandaag-Blijf-Ik-Binnen en Chocolate Chip. Dit zorgt voor variatie, want elke kop koffie is ook weer een beetje anders. Wil je meer koekjes, maar zit je al aan je koffiemax? De koekjes zijn te koop bij alle Anne&Max vestigingen, je vindt ze in de verkoopkast!

 

 

De Koekfabriek    

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Door middel van zinvolle dagbesteding en leerwerk trajecten bieden zij mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek in onze bakkerij. Hiermee staan De Koekenbakkers letterlijk en figuurlijk middenin de maatschappij.

De Koekenbakkers bakken de koekies met zorg in de stadsbakkerijen waar de deur voor iedereen open staat. De Koekfabriek creëert passende werkplekken in hun bakkerijen waar zij zorg op maat bieden door samen te werken met lokale zorgpartners. De meeste bakkerijen liggen midden in de stad, midden in ‘t leven. Ze doen ‘r alles aan om iedereen die wil werken een kans te geven. Zo kunnen honderden Koekenbakkers aan de bak. Veel van hen groeien door naar een plek binnen of buiten De Koekfabriek.
De Koekfabriek is een impact gedreven bedrijf en houden hun eigen (bakkers)broek op met een financieel gezond bedrijfsmodel en een ondernemende geest. Met deze manier van werken inspireren we andere bedrijven om met ons mee te doen en samen meer impact te maken.

Openingsactie

Deze samenwerking willen wij met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom zijn wij op zoek naar koekiestrijders!
Wil jij kans maken op zo’n (h)eerlijke zak koekjes!? Doe dan mee met de openingsactie!

Hoe doe je mee?

Elke smaak is uniek, net als De Koekebakkers die ze maken. Per smaak hebben wij een opdracht om uit te voeren. Kies jouw favoriete smaak en deel jouw foto in je stories met ons!
Je mag ook meedoen met alle smaken, wij vinden het ook nog steeds lastig kiezen 🙂

Smaak: Sinaasappel amandel 
Battle! Wij kunnen niet kiezen, maar wat is jouw voorkeur? Sinaasappel of amandel?  
Deel jouw favo met @annemaxcoffee en maak kans op deze heerlijke zak koekjes! 

Smaak: Vandaag-Blijf-Ik-Binnen

Wat doe jij het allerliefste thuis? 
Deel jouw moment met @annemaxcoffee en maak kans op deze heerlijke zak koekjes! 

Smaak: Chocolate chip 

Wat maak jij het beste met chocola? 
Deel jouw  creatie met @annemaxcoffee en maak kans op deze heerlijke zak koekjes! 

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad