Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Love is in the air

Door Max

29/01/2020

Valentijn bij Anne&Max

De datum komt langzaam alweer in zicht. De kaarten vol met hartjes en de ultrazachte knuffelbeesten vullen de winkels weer.
Mocht je nou jouw Valentijn echt willen verrassen, dan heeft Anne&Max ideeën voor een week lang liefdesplezier.

Samen aftellen naar Valentijn

Dag 1. Schaatsen
Rode neuzen, vallende sneeuw (hopelijk), sfeervolle lichtjes hangend boven de schaatsbaan en na afloop pak je de thermoskan vol met de kruidige Anne&Max warme choco om op te warmen

Dag 2. Verdwaal samen
Spring op de fiets en ga zonder Google Maps fietsen. Geniet van de omgeving en van elkaar en laat je verrassen door mooie en nieuwe lievelingsplekjes.

Dag 3. Strandwandeling
Ga op zoek naar de mooiste schelpen en klets honderduit over jullie toekomstplannen.
Zijn jullie echte bikkels ga dan voor een frisse duik en hierna snel naar huis om op te warmen met twee warme mokken VBIB thee.

Dag 4. Picknicken binnen
Picknicken kan alleen in de zomer? Onzin! Het is te koud buiten, dus houd de picknick binnen! Leg een picknickkleed in de woonkamer, kaarsjes aan, veggie clubsandwiches, vers sap, een stuk worteltaart, franse chanssons zacht op de achtergrond en je hebt gegarandeerd een topmiddag.

Dag 5. Sterrenwandeling
Ga na het eten met een to go cup gevuld met heerlijke filterkoffie in de hand een sterrenwandeling samen maken. Zoek ieder de mooiste ster en vernoem deze naar elkaar.

Dag 6. Zonsopgang
Sta heel vroeg op en ga samen op een koude winterochtend de zonsopgang bekijken. Sluit deze romantische ochtend af met een ontbijt voor twee bij Anne&Max.

14 februari!
Gefeliciteerd je hebt het gered, het is 14 februari. Vandaag krijg je bij Anne&Max  bij twee koffie to go, twee croissantjes cadeau. Stap dus snel op de fiets en verras jouw Valentijn met een ontbijtje op bed

Nu heb je nog 52 weken om weer voor te gaan bereiden op volgend jaar……..

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad