Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max lunchbox

Door Max

19/07/2021

Voor de beste break van jouw dag

 

Meer dan een glimlach

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Tyrells

Als cadeau zit er een zakje groentechips bij van Tyrells. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en delen de mooie verhalen hierachter graag met jullie!

Herefordshire ligt in het westen van Engeland en is de plek waar de meeste regen van het gehele land valt.. Het is er groen, nat en in de vruchtbare rode grond groeien de beste aardappelen om chips van te maken. Sinds 2002 doen de boeren dat op de “Court Farm” van Tyrrells. Met de lokale piepers en natuurlijke smaakgevers.

Alle producten zijn glutenvrij, zonder toegevoegde ingrediënten en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Tyrrells is de trotse winnaar van 79 Great Taste Awards, waaronder 5 awards voor de groentechips! Dat is meer dan elke andere chipsproducent ooit gewonnen heeft!

Het is de missie van Anne&Max om een huiskamer in de stad te zijn op een maatschappelijk verantwoorde, ecologische en ambachtelijke manier.
Tyrrells draagt hier ook aan bij door kleinere hoeveelheden te produceren, de aardappelen van eigen land te gebruiken, het gebruik van zoveel mogelijk lokale groenten en door het niet gebruiken van additieven in hun product.

Klinkt als muziek in de oren!

Om het lunchmoment nog fijner te maken, heeft Anne&Max een afspeellijst samengesteld. Droom langzaam weg in de zon op jouw balkon in de tuin op de zachte tonen van de Soul-lunch afspeellijst.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad