Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Voor de beste break van jouw dag

De beste break van jouw dag! De Anne&Max lunchbox is ideaal om te delen, maar ook lekker om voor jezelf te houden. De box is gevuld met een very vegan sandwich, een super club sandwich met boerenscharrelkip, een ‘Eet je groente’ salade, huisgemaakte ijsthee met citroen en munt en een zakje Tyrell chips cadeau!

Door Anne

20/04/2020

Bedankt!

Bedankt voor het bestellen van de Anne&Max lunchbox! Door de Anne&Max lunchbox hopen wij dat jullie de Anne&Max beleving ook thuis kunnen ervaren. Hierom delen wij graag de mooie verhalen achter de producten en de beste muziek-food combinatie in deze blog!

Een cadeautje van ons

Als cadeau zit er een zakje groentechips bij van Tyrells. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en delen de mooie verhalen hierachter graag met jullie!

Anne vertelt graag wat er in de lunchbox zit!

Tyrells

Herefordshire ligt in het westen van Engeland en is de plek waar de meeste regen van het gehele land valt.. Het is er groen, nat en in de vruchtbare rode grond groeien de beste aardappelen om chips van te maken. Sinds 2002 doen de boeren dat op de “Court Farm” van Tyrrells. Met de lokale piepers en natuurlijke smaakgevers.

Alle producten zijn glutenvrij, zonder toegevoegde ingrediënten en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Tyrrells is de trotse winnaar van 79 Great Taste Awards, waaronder 5 awards voor de groentechips! Dat is meer dan elke andere chipsproducent ooit gewonnen heeft!

Het is de missie van Anne&Max om een huiskamer in de stad te zijn op een maatschappelijk verantwoorde, ecologische en ambachtelijke manier.
Tyrrells draagt hier ook aan bij door kleinere hoeveelheden te produceren, de aardappelen van eigen land te gebruiken, het gebruik van zoveel mogelijk lokale groenten en door het niet gebruiken van additieven in hun product.

Meer dan een glimlach

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Klinkt als muziek in de oren!

Om het lunchmoment nog fijner te maken, heeft Anne&Max een afspeellijst samengesteld. Droom langzaam weg in de zon op jouw balkon in de tuin op de zachte tonen van de Soul-lunch afspeellijst.

De Anne&Max beleving nog iets langer laten duren? Wij hebben ook een High tea box!
Dit is de ideale box om al je verhalen te delen met je beste vriendin, grote liefde of verre vriend!


                                          Klik hier voor de webshop

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad