Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Masala Chai Latte

Warm, zoet en een beetje spicy Chai Latte is een echt winters drankje gemaakt met kruidige Chai, melk en honing.

Door Max

28/04/2019

Na een lange zoektocht is het eindelijk gelukt: onze eigen bio chai latte. Een kruidige authentieke chai met zwarte thee, cacao, gember, kruidnagel, kardemom en kaneel. Gezoet met rietsuiker en kokosbloesemsiroop. Deze chai is minder zoet en geïnspireerd door de klassieke Indiase masala thee. Heerlijk als chai latte, maar ook als Iced chai latte of ‘dirty chai’ (met koffie).

Max, houd jij van dirty? Anne

Deze chai latte is speciaal naar de wensen van Anne&Max ontwikkeld. Wij zijn er super trots op en wij hopen dat jij hem net zo lekker vind als wij!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad