CADEAUS VAN ANNE&MAX

KOFFIE, THEE, MOKKEN EN MEER...

Bij Anne&Max kan je elke dag terecht voor een goed ontbijt, koffie, lunch en high tea. Maar veel van de producten van Anne&Max kun je ook mee naar huis nemen of cadeau geven.Om thuis (of op kantoor) ook goed wakker te worden kun je alle Anne&Max koffie's ook meenemen, vers gebrand en op aanvraag gemalen op de maalstand die hoort bij jou zetmethode. Kies voor de Anne&Max espressomelange, de Anne&Max filterkoffie of de seizoensespresso.

Mooie cadeaus 2017

Langzaam-aan koffie

Een bio arabica blend van de beste bonen uit Ethiopië, Peru en Indonesië. Speciaal gebrand voor filterkoffie en slow-coffee methodes. Probeer deze blend bijvoorbeeld in een V60 voor heerlijke fruitige maar stevige koffie. Kijk hier hoe je perfecte filterkoffie kunt zetten met een filterkoffieapparaat. 

AnneMax Huiskamer Filter

Espressomelange

Ook thuis heerlijke espresso's en cappuccino's maken? Dat kan met de Anne&Max espressomelange. De beste bio arabica bonen uit Brazilië en Ethiopië. Speciaal gebrand voor espressomachines. 

Cappuccino 1024x680

Thee

Naast onze koffie's hebben we ook veel verschillende soorten thee van de beste kwaliteit zoals de biologische Jasmijn, Earl grey, Gunpowder en Verveine. Daarnaast verkopen we ook de Anne&Max klassieker, de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen-Thee, verpakt voor thuis of als cadeau.

DSC04783 1024x680

Mokken &Meer

Een goede Anne&Max mok is de juiste manier om op kantoor of thuis wakker te worden! Naast mokken verkopen we ook verschillende koffie zetmethoden zoals de Mokkapot en de Cafetière.

Emaille mok

Thermosbekers

Je koffie of thee meenemen? Dit kan het beste in de stylische flessen van Corkcickle. 3 x geïsoleerd om je koffie heel lang warm te houden. 

Corkcicle 

Chocolade

Heel lang hebben we geen chocolade verkocht omdat we nooit chocolade konden vinden die aan als onze normen voldeed. Maar met Taza is dat gelukt; de allerbeste bio fairtrade chocolade in fantastische smaken.

Taza Chocolade

Equa waterflessen

Eindelijk een originele waterfles! Equa maakt (in Europa) prachtige waterflessen die je overal mee naar toe kunt nemen. Naast water kun je ook koude dranken (tot -20C) en warme dranken meenemen (tot 100C). BPA vrij en vaatwasbestendig!

Bij Anne&Max hebben we twee flessen van Equa:

De Black Edition:

Equa Black edition

En de BPA vrije Stardust Edition:

Equa Stardust