Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

MVO rapport 2022/2023

Door Max

02/05/2023

100% PLANEETAARDIG

Wie houdt niet van dat ene koffietentje op de hoek met die leuke medewerkers, goede koffie en lekkere bio producten; een soort van huiskamer. 

Vanaf het moment dat wij onze deuren openden in 2005 in Haarlem is Anne&Max een huiskamer waar je op elk moment van de dag welkom bent. Elke keuze die wij maken doen wij aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets hier niet aan voldoet… doen we het niet.  

Daarom hebben wij veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal en werken we direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

ZODAT ALLES DAT GOED SMAAKT, OOK GOED VOELT

Lokaal, seizoensgebonden, glutenvrij, vegan, NON-GMO, palmolie-vrij; ja! Want hoewel alles anders is dan toen wij begonnen (en sommige dingen weer opnieuw hetzelfde) en onze eerste zaak niet meer te vergelijken is met onze laatste geopende vestiging zijn onze normen en waarden hetzelfde gebleven en nog steeds actueel!

Daarom willen we in alles flexibel zijn, blijven innoveren en meebuigen mits het voldoet aan onze missie en past binnen onze normen. 

Missie

Wij zijn een huiskamer voor onze gasten en creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt.

Lees hier ons MVO rapport 2022/2023, met onze (behaalde) doelen van 2022 en onze doelen voor 2023.

MVO rapport 2022/2023

Meer verhalen