Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max ontbijtbox

Iedereen weet het wel: Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch blijft het vaak lastig om uit je warme bed te komen en met blote voeten op de koude keukenvloer je ontbijt klaar te maken. Hierom hebben wij de Anne&Max ontbijtbox samengesteld! Een box vol mooie en voedzame producten met bijzondere verhalen die jou de beste start van de dag geven!

Door Anne

19/05/2022

Waarom ontbijten

Na een nacht slapen heeft je lichaam energie nodig om goed aan de dag te beginnen. Het ontbijt is een belangrijk moment om vezels, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Door goed te ontbijten verdeel je het eten regelmatiger over de dag waardoor je minder honger hebt en ook minder snel zal snoepen.

We maken een feest van het ontbijt

Met de ontbijtbox maken wij een feest van de eerste maaltijd van de dag! De box is zo samengesteld om jou een goede start te geven van jouw dag; je lang verzadigd blijft voelen en je uren productief bezig kan zijn.

Klinkt als muziek in de oren!

Wordt rustig wakker met de relaxte tonen van de Langzaamaan afspeellijst.

Meer dan een glimlach

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Yogi & Yousef chocodadel; een gezond, heerlijk en voedzaam tussendoortje

Een extra zachte Dalia Sukkary dadel omhult met pure chocolade van de Euforij. De dadels zijn bijzonder voedzaam: ze bevatten maar liefst 10 essentiële mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer. Ook bevatten ze veel vitaminen, proteïnen en vezels. Hierdoor worden dadels langzaam en goed verwerkt door het lichaam, ideaal om je te voorzien van langdurige energie. De dadels worden rechtstreeks van de palmboom geplukt en 100% natuurlijk behandeld, zonder chemische nabehandeling, additieven of toegevoegde suikers.
Yogi & Yousef plukken de dadels vers en koelen ze direct. Daardoor zijn ze zacht en vol voedingsstoffen. Een voordeel van deze methode is dat insecten zich graag nestelen in gedroogde dadels, omdat Yogi & Yousef de dadels niet drogen, nestelen zich er geen insecten in!

De dadelplukkers werken volgens het ‘dawn-picking’ principe. Dit is een techniek waarbij de plukkers alleen in de vroege uren van de dag aan het werk zijn. Dit verlengt het plukproces dan wel, maar zorgt ervoor dat de plukkers nooit oververhit raken in de brandende Arabische zon.
Na het plukken worden de dadels allemaal nauwkeurig gekeurd en uit gesorteerd. De dadels die er het mooist uitzien worden verpakt. De dadels met het mooiste karakter worden verwerkt tot heerlijke dadelpasta, spreads, siroop en gezonde snacks. Zo wordt de gehele oogst gebruikt.

Weer wakker worden bij Anne&Max

Bij Anne&Max hebben we een belangrijke doelstelling voor de ochtend: Wij helpen je wakker worden! We hebben verschillende soorten ontbijt, elke dag de beste koffie en thee, verse sappen en shakes, snelle wifi, kranten, goede ontbijtmuziek en… wij doen de afwas!
Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen in onze vestigingen, zodat wij iedereen weer face to face een hele fijne goedemorgen kunnen wensen en de lekkerste koffies voor jullie kunnen maken!

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad