Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Samen met collega’s online ontbijten of lunchen?

Door Anne

10/11/2020

Anne&Max levert vergaderboxen bij al jouw collega’s thuis.

In de huidige tijd wil je zorgen voor jezelf en de mensen om je heen. Anne&Max levert een lekker en voedzaam ontbijt of lunch voor de vergadering bij al jouw collega’s thuis. Deel dit moment samen, creëer de verbondenheid die er nu misschien soms minder is. Deel dit moment samen.

Ontbijt

De ontbijtbox bestaat uit een energieshake van mango, sinaasappel, appel en banaan, huisgemaakte zoetigheid,  ambachtelijk brood met huisgemaakte eisalade,  een scone met clotted cream en jam van Landgoed Mariënwaerdt, yoghurt met vers fruit en Anne&Max granola en een dadelballetje van Yogi&Youssef

Lunch

De lunchbox bestaat uit een energieshake van mango, sinaasappel, appel en banaan, 3x ambachtelijk brood met huisgemaakte smeersels, soep van het seizoen,  een scone met clotted cream en jam van Landgoed Mariënwaerdt en een dadelballetje van Yogi&Youssef

Wensen?

Bepaalde wensen voor een box? Wij gaan graag met jou op zoek naar de juiste samenstelling voor in de box. Liever een box voor een ander dagmoment? Dit kan ook, denk aan een High teabox of een VrijMibobox.

Interesse?

Stuur een e-mail naar: [email protected] en wij helpen jou graag verder
Anne&Max levert op elk gewenst adres in Nederland

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad