Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Taart bij Anne&Max

In onze eigen keuken maken we dagelijks van verse ingrediënten de lekkerste taarten, scones, muffins, en koekjes. Zoals de Anne&Max worteltaart, de chocoladetaart, de appeltaart en bijzondere cheesecakes met seizoens toppings.

Door Max

03/05/2019

Alle producten worden met de hand gemaakt door onze patissiers. Terwijl de keuken vol staat (echt elk hoekje) met scones, die moeten afkoelen, kneden en mengen, snijden en raspen de patissiers alweer de volgende ingrediënten voor andere zoete producten. Ook werken ze hard aan het ontwikkelen van nieuwe producten zoals de vernieuwde vegan bananenbrood.

Zo is je dag een stuk meer waard

Het is soms al moeilijk kiezen welke taart je wilt eten, maar wellicht is het nog lastiger om te bedenken wat je er het beste bij kan drinken. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met alle Anne&Max taarten en wat je er het best bij kunt drinken:

  1. Worteltaart: Het beste in combinatie met de bio. Jasmijnthee. Een groene Chinese thee op smaak gemaakt met jasmijnbloesem.
  2. Chocoladetaart: Uiteraard een perfecte combinatie met de Anne&Max espresso, maar ook bijzonder lekker met Earl Grey.
  3. Cheesecake: Deze seizoenstaart is perfect in combinatie met koffie zoals de Anne&Max filterkoffie.
  4. Scone met clotted cream & jam: Dit is al een perfect combinatie op zich! Nog beter wordt de scone met een Vandaag-Blijf-Ik-Binnen thee. Een kruidige rooibos met sinaasappel, kardamom, gemberwortel en kaneel.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad