Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Taza chocolade

Steengemalen bio chocolade De lekkerste én meest verantwoorde chocolade

Door Anne

03/05/2019

Vlakbij Boston in het plaatsje Summerville maakt Taza zeer bijzondere chocolade. De chocolademakers kopen de biologische cacao direct van de Zuid-Amerikaanse boeren, die met respect voor mens en natuur de mooiste cacao verbouwen. De cacao wordt op traditionele wijze tussen stenen vermalen en minimaal bewerkt om zo de unieke smaken van de chocolade te bewaren. Dit leidt tot bijzondere, fruitige en uitgesproken chocoladesmaken! De chocolade van Taza is bio, vegan, Gentech-vrij en vrij van gluten, soja en zuivel.

Max, wie heeft er mannen nodig als er al chocolade is. Anne

Bij Anne&Max verkopen we verschillende soorten Taza chocolade en elk seizoen een bijzondere seizoenschocolade

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad