Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Uit eigen keuken

Naast alle leveranciers die ons, vaak biologische, ambachtelijk en regionale producten aanleveren hebben we bij Anne&Max ook een eigen keuken. In deze keuken maken alle taarten, scones, koekjes, muffins, brownies, soep en nog veel meer.

Door Anne

13/05/2019

In de keuken is het altijd druk om alle producten die naar de verschillende vestigingen moeten op tijd af te hebben. De scones gaan in de oven, de taarten moeten gesneden worden, koekdeeg wordt gekneed en chocolade gesmolten.

Anne, liefde gaat toch vaak door de maag! Max

Alle producten in de Anne&Max keuken worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad