Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Het raakt ieder van ons, de één helaas harder dan de ander. Lees in de blog hoe Anne&Max probeert een steentje bij te dragen in deze bizarre tijd.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai, sandwiches, shakes en nog veel meer. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat jullie nu ook thuis de Anne&Max beleving kunnen ervaren.

 

Vier Pasen thuis, maar wel met Anne&Max. Een rijk gevulde box gevuld met mooie producten voor de beste start van jouw Paasweekend!
Bestel de Paasbox via onze webshop of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging en vraag naar de mogelijkheden

Bezoek webshop

Uit eigen keuken

Naast alle leveranciers die ons, vaak biologische, ambachtelijk en regionale producten aanleveren hebben we bij Anne&Max ook een eigen keuken. In deze keuken maken alle taarten, scones, koekjes, muffins, brownies, soep en nog veel meer.

Door Anne

13/05/2019

In de keuken is het altijd druk om alle producten die naar de verschillende vestigingen moeten op tijd af te hebben. De scones gaan in de oven, de taarten moeten gesneden worden, koekdeeg wordt gekneed en chocolade gesmolten.

Anne, liefde gaat toch vaak door de maag! Max

Alle producten in de Anne&Max keuken worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad