Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Valentijn

Door Max

02/02/2023

Valentijn bij Anne&Max

De datum komt langzaam alweer in zicht. De kaarten vol met hartjes en de ultrazachte knuffelbeesten vullen de winkels weer. Mocht je nou jouw Valentijn echt willen verrassen, dan heeft Anne&Max ideeën voor een week lang liefdesplezier.

Samen aftellen naar Valentijn

Dag 1. Schaatsen
Rode neuzen, vallende sneeuw (hopelijk), sfeervolle lichtjes hangend boven de schaatsbaan en na afloop pak je de thermoskan vol met de kruidige Anne&Max warme choco om op te warmen

Dag 2. Verdwaal samen
Spring op de fiets en ga zonder Google Maps fietsen. Geniet van de omgeving en van elkaar en laat je verrassen door mooie en nieuwe lievelingsplekjes.

Dag 3. Strandwandeling
Ga op zoek naar de mooiste schelpen en klets honderduit over jullie toekomstplannen.
Zijn jullie echte bikkels ga dan voor een frisse duik en hierna snel naar huis om op te warmen met twee warme mokken VBIB thee.

Dag 4. Picknicken binnen
Picknicken kan alleen in de zomer? Onzin! Het is te koud buiten, dus houd de picknick binnen! Leg een picknickkleed in de woonkamer, kaarsjes aan, veggie clubsandwiches, vers sap, een stuk worteltaart, franse chanssons zacht op de achtergrond en je hebt gegarandeerd een topmiddag.

Dag 5. Sterrenwandeling
Ga na het eten met een to go cup gevuld met heerlijke filterkoffie in de hand een sterrenwandeling samen maken. Zoek ieder de mooiste ster en vernoem deze naar elkaar.

Dag 6. Zonsopgang
Sta heel vroeg op en ga samen op een koude winterochtend de zonsopgang bekijken. Sluit deze romantische ochtend af met een ontbijt voor twee bij Anne&Max.

14 februari!
Gefeliciteerd je hebt het gered, het is 14 februari. Verras jouw geliefde met een uitgebreid ontbijt bij jullie thuis of bij Anne&Max (als dat is toegestaan)

Nu heb je nog 52 weken om weer voor te gaan bereiden op volgend jaar……..

Vier de liefde met Anne&Max thuis

Jij zorgt voor de romantiek en wij zorgen voor het ontbijt. De valentijnsbox is gevuld met een echte Franse bio croissant, ontbijtsandwich met eisalade, bacon en tomaat, een scone met clotted cream en lemoncurd, een supersandwich met kip, bacon en Anne&Max clubsaus, taart en een bessen baobab shake. Als planeetaardig cadeau zit bij elke box een zakje bio zaadjes voor eetbare bloemen van Dille&Kamille. Dus ga na het ontbijt je tuin, terras, balkon of wip ergens een tegel omhoog en zaai de zaadjes. De box kan ook vega(n). De box is €44,- vanaf 2 personen.

Check bij de vestiging in je buurt voor de afhaal -en bezorgmogelijkheden.

 Anne&Max Valentijnsbox

Vier de liefde in onze huiskamer

De liefde kan gevierd worden met een uitgebreid ontbijt om te delen met je nieuwe, eeuwige, geheime of verloren liefde. De valentijnsplank is een echt feestontbijt met verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, roerei met bacon of warmgerookte zalm, boerenschep yoghurt met knapperige granola, scones en mimosa’s.

Reserveer snel een plekje bij je vestiging in de buurt. 

Anne&Max Valentijnsplank

Planeetaardig

Deze Valentijn hebben wij een samenwerking met de Voedselbank. Wij schenken bij elke 10 verkochte Valentijnsplanken -en boxen een cadeaubon voor een uitgebreid ontbijt voor 2 aan iemand die op het moment afhankelijk is van de voedselbank.

Meer dan 1.2 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. In  2021 heeft de Voedselbank 148.000 mensen kunnen helpen. De 13.000 vrijwilligers bij de voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Door een ontbijt voor 2 te doneren aan een huishouden hopen wij een geluksmomentje te kunnen creëren.

Dus 14 februari staat niet alleen in het teken van Anne of Max, maar voor iedereen waar de geluksmomentjes niet altijd voor het oprapen liggen.

Meer verhalen