Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

VBIB

Blijf samen binnen en deel lange namiddagen met thee, taart en een boek.

Door Anne

16/04/2019

De herfst is begonnen. De laatste zon schijnt op het terras. Ben je klaar voor lange middagen binnen, met een glas thee, lekkere muziek en een goed boek!

Speciaal voor deze dagen hebben we bij Anne&Max Vandaag Blijf Ik Binnen Thee. Een melange van rooibos, sinaasappel, kardemon, kaneel en gemberwortel. Een heerlijke kruidige melange om een warm gevoel van te krijgen.
Bovendien is Vandaag Blijf ik Binnen thee gezond. De thee bevat geen cafeïne en zit vol vitamines (vooral C) en mineralen.

Max, ik blijf binnen vandaag, jij ook? Anne

De Vandaag Blijf Ik Binnen Thee is ook verkrijgbaar om mee naar huis te nemen.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad