Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

VBIB

Blijf samen binnen en deel lange namiddagen met thee, taart en een boek.

Door Max

16/04/2019

De herfst is begonnen. De laatste zon schijnt op het terras. Ben je klaar voor lange middagen binnen, met een glas thee, lekkere muziek en een goed boek!

Speciaal voor deze dagen hebben we bij Anne&Max Vandaag Blijf Ik Binnen Thee. Een melange van rooibos, sinaasappel, kardemon, kaneel en gemberwortel. Een heerlijke kruidige melange om een warm gevoel van te krijgen.
Bovendien is Vandaag Blijf ik Binnen thee gezond. De thee bevat geen cafeïne en zit vol vitamines (vooral C) en mineralen.

Max, ik blijf binnen vandaag, jij ook? Anne

De Vandaag Blijf Ik Binnen Thee is ook verkrijgbaar om mee naar huis te nemen.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad