Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Vier de feestdagen met Anne&Max

Door Max

03/11/2020

Ik zie overal lichtpuntjes om ons heen, mogen we ze met jou delen?

In de huidige tijd vol onzekerheden wil Anne&Max kleine geluksmomentjes blijven creëren. De geluksmomentjes komen in de vorm van verschillende pakketten voor het vieren van het einde van dit bizarre jaar. Even alles heel even vergeten met een grote mok thee en een zak koekjes of blijf de hele binnen met het Maximaal pakket. De pakketten zijn gevuld met producten met elk een mooi verhaal van veelal lokale ondernemers waar wij mee samenwerken. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt! Doe een pakket cadeau of houdt deze lekker voor jezelf.

Keuze uit 6 feestdagen pakketten samengesteld door Anne&Max

Het Vergeten Kind

Voor elk verkocht feestpakket doneert Anne&Max 1,- aan de stichting Het Vergeten Kind. Helaas hebben veel kinderen in Nederland nog steeds geen veilig thuis. Als huiskamer in de stad wil Anne&Max bijdragen aan het bevorderen van een veilige en huiselijke omgeving voor alle kinderen.

www.hetvergetenkind.nl

Interesse?

Woon je in de buurt van een Anne&Max vestiging?

Loop binnen en een Anne of Max helpt jou graag verder.
Liever een e-mail sturen? Ons e-mailadres is: [email protected]

Niet in de buurt van een Anne&Max vestiging?
Al onze feestdagenpakketten staan ook op onze algemene webshop
Webshop

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad