Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Vier de feestdagen met Anne&Max

Door Max

15/10/2022

Met jou wil ik feestvieren alsof januari niet bestaat

De kou begint langzaam het land binnen te komen. De rokjes en korte broeken worden ingeruild voor wollen truien en winterjassen. Anne&Max maken zich klaar voor een seizoen vol met feestdagen en samenzijn. Samen kerst brunchen met de feestdagenplank in één van de huiskamers of thuis in bed met de feestdagenbox. Samen sluiten zij het jaar af, van oud naar nieuw. Niet bezig zijn met wat komen gaat, maar alles nu vieren en niets overlaten voor later.

Vier de feestdagen thuis met Anne&Max

Thuis langzaamaan wakker worden en dan uitgebreid brunchen? Dat kan! Haal de uitgebreide feestdagenbrunchbox af bij één van onze vestigingen of laat hem bezorgen tot aan je slaapkamer. 

De feestdagenbox is gevuld met verschillende sandwiches, roomboter croissants, scones, taart en pure chocolade dadels.

De box is vega(n) te bestellen en is 44 per box (vanaf 2 personen)

Ga naar jouw vestiging in de buurt en check de afhaal -en bezorgmogelijkheden.

Vier de feestdagen bij Anne&Max

Liever bij ons in de vestiging  de feestdagen vieren? Wij hebben een speciale feestdagenplank vanaf twee personen. Een uitgebreide brunchplank om alles nu te vieren en zeker niets over te laten voor later.

De feestdagenplank is gevuld met verschillende soorten brood, roerei met bacon of warmgerookte zalm, boerenschep yoghurt met granola en fruit, croissants, scones, bananenbrood en mimosa’s. 
En het beste? Wij doen de afwas!

Reserveer snel een plekje bij de vestiging in je buurt.

Meer verhalen