Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Webshop

Door Max

13/09/2022

Droom uitgekomen

We hebben er lang naar toegewerkt, maar de nieuwe webshop van Anne&Max is een feit. In deze webshop vind je o.a. thee, chai, koffie, re-usable cups, chocolade en rond de feestdagen prachtige cadeaupakketten. 

Wij verzenden naar iedereen in Nederland, België en Duitsland. 

Nooit meer zonder koffie wakker worden

Word beter wakker met de koffies van Anne&Max. Onze koffies zijn bio, vaak direct trade, eerlijk en gemaakt van de beste Arabica bonen. Wij zijn sinds 2019  aangesloten bij het Futureproof Coffee Collective, een onderdeel van MVO Nederland. Samen berekenen wij de eerlijke prijs van koffie; van boer tot kopje.

Espresso

Een blend van de allerbeste en zoetste koffiebonen speciaal gemaakt om de lekkerste melkkoffies te bereiden. Onze huiskamer espresso is gemaakt van de beste Arabica bonen uit Peru. Een single origin en 100% bio. Vol van smaak, zoet met tonen van chocolade en rood fruit. Lekker als espresso maar ook perfect als cappuccino of latte.

Geen espressokop? Geen probleem. Wij hebben ook decaf- en filterkoffiebonen.

Bestel

#FILTER

Onze huiskamerfilterkoffie is een blend van 50% bonen uit Peru en 50% uit Ethiopië. Het zijn uitsluitend bio Arabica bonen en het is een blend van gewassen en ongewassen koffie

Smaakomschrijving: romig zoete filterkoffie met smaaktonen van melkchocolade, ahorn siroop en aardbei.

Meer verhalen