Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

Zondag is een dag om te delen

Maandag tot en met vrijdag zijn dagen om te werken, te studeren en om druk bezig te zijn. Zaterdag is klusjesdag, boodschappendag, winkeldag en schoonmaakdag,...

Door Max

15/04/2019

Voor Anne&Max is zondag een dag om op het laatste moment pas te besluiten wat je zult gaan doen. Het is een dag om te delen met je geliefden. Het is een dag om de tijd te nemen voor een lekker ontbijt en goede koffie. Het is een dag om lekker uit te rusten en te genieten van een afspraakloze dag.

Zondag is de doen-waar-je-zin-in-hebt-dag, uitrustdag en vandaag-hoef-ik-dus-helemaal-niks-dag.

Daarom kun je op zondag bij ons de hele dag door ontbijten. Je hoeft je wekker dus niet te zetten. We hebben ontbijtjes om samen te delen, zoals het Anne&Max ontbijt voor twee (of voor vier, zes of acht). We hebben relaxte muziek om te onthaasten en tijdschriften en boeken om even in je eentje te genieten. We hebben relaxte stoelen waaruit je niet meer wilt opstaan. We hebben relaxte Anne’s en Max-en die zachtjes tegen je praten als je nog niet helemaal wakker bent, of een extra shot espresso in je koffie doen als je dat nodig hebt.

Op zondag ben je voor het ontbijt de hele dag door nog op tijd, maar houd je van rust en stilte om je heen, kom dan zo vroeg mogelijk.

Meer verhalen

Jouw huiskamer in de stad