Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Koffie op kantoor

Start jouw maandagochtend fluitend!

De Anne&Max koffies

Er zijn twee mooie bio koffies om uit te kiezen:

Huiskamer filter 
Onze huiskamerfilterkoffie is een blend van 50% bonen uit Peru en 50% uit Ethiopië. De koffie uit Peru is van één van de koffieboeren die Anne&Max vorig jaar bezocht. Het zijn uitsluitend bio Arabica bonen en het is een blend van gewassen en ongewassen koffies. De smaaktonen van deze koffie zijn: melkchocolade, ahorn en aardbei.

Huiskamer espresso
Onze huiskamerespresso is een single orgin uit Peru. Het zijn uitsluitend bio Arabica bonen en het is een gewassen koffie. De espresso is zoet en romig, waardoor hij lekker smaakt als espresso én in combinatie met melk. Deze koffie kopen wij direct in van de koffieboeren waarmee wij samenwerken in Peru. Het is een fruitige espresso met smaaktonen van pure chocolade, rode kersen en hazelnoten. In de combinatie met melk is het net een vloeibare pure hazelnoot-chocoladereep in een kopje. 

Bestellen

Via onze webshop kan je jouw koffiebonen bestellen en direct afrekenen.

Wil je liever op factuur betalen stuur dan een e-mail naar: max@annemax.nl en wij maken dit dan voor jou in orde

Heb je een vraag over de Anne&Max koffies voor op kantoor, dan kan je deze ook mailen naar bovenstaand e-mailadres. 

Meer dan een glimlach

Onze bio koffies zijn altijd fairtrade en direct trade waar kan. We zijn actief in een MVO(Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) project om de ware prijs van koffie (voor de producenten) boven water te krijgen.

We bezoeken (als mogelijk) al onze koffieboeren om met hen in gesprek te gaan over de keten en hoe we samen tot nog betere resultaten kunnen komen; beter voor de producent, betere producten en nóg lekkerdere koffies!

Lees hier ons koffieverhaal