Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Amstelveen

Lunch bij Anne&Max Amstelveen

Anne&Max vind je in het Stadshart. Voor een uitgebreide lunch voor twee ben je bij Anne&Max Amstelveen aan het juiste adres. Wij hebben een lunchplank voor twee. Een uitgebreide lunchplank met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, focaccia kaasstengel, soepje, groene salade, roerei met bacon of warmgerookte zalm en een sapje naar keuze

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker: de super club met crispy bacon en boerenscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

It’s a cracker

Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Er zijn twee verschillende smaken. Eén is belegd met warmgerookte zalm, frisse doperwtenspread, rucola, ingemaakte paprika en cherrytomaatjes. De andere cracker genaamd Groentetuin is belegd met geroosterde pompoen, biet, muhammara, en radicchio. Een heerlijke vegan optie. 

Wist je dat deze menukaart helemaal avocadovrij is? #planeetaardig

Afhalen op tijd 

Druk, haast of stress?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd