Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Delft

Lunchen bij Anne&Max Delft

Onze 25e vestiging vind je in het Westerkwartier aan het Stationsplein 303 in Delft. Een moderne, sfeervolle huiskamer met zonnig terras waar je dagelijks terecht kunt voor vers, gezond, huisgemaakt en veelal bio ontbijt, lunch, High tea, borrel, natuurlijk heerlijke koffie en thee en to go. 

Op een mooie dag haal je een Picknickbox af en fiets je door naar de Botanische tuin om daar onder jullie lievelingsboom de schaduw op te zoeken en het kleed uit te spreiden voor een uitgebreide picknick. 

It’s a cracker

Een grote ronde knapperige lunchcracker boordevol pitten en zaden. Er zijn twee verschillende smaken. Eén is belegd met warmgerookte zalm, frisse doperwtenspread, rucola, ingemaakte paprika en cherrytomaatjes. De andere cracker genaamd Groentetuin is belegd met geroosterde pompoen, biet, muhammara, en radicchio. Een heerlijke vegan optie.

Salade

Twee voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade duizend en één nacht. Een supergezonde vegan salade met geroosterde pompoen, spinazie, linzen, ingemaakte paprika, radicchio, tahin dressing en munt.  

Benieuwd naar de rest van het menu?

Menu

Reserveren?

Anne&Max Delft is elke dag open van 8.00 tot 18.00. Reserveer je plekje voor een uitgebreide lunch voor twee, een voedzame salade in de kantoorpauze of bestel alvast een sandwich to go. 

Reserveer

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen