Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Groningen

Lunchen bij Anne&Max Groningen 

Ze zeggen: er gaat niets boven Groningen! En wij zijn het hier zeker mee eens. Net nieuw is deze prachtige lunchplek in Groningen. Voor ondernemer Martijn was het love at first sight met Anne&Max. Wij kunnen inmiddels zeggen dat dit ook voor ons geldt betreft de mooie stad Groningen. Een plek met genoeg zitplekken binnen voor regenachtige dagen en voor de zonnige dagen hebben wij een terras aan het water. Je vindt Anne&Max Groningen aan de Turfsingel 18. 

Anne&Max Groningen lunch

Van anne’s wat

Voor op van die dagen dat je niet kan kiezen hebben wij de Van Anne’s Wat. Het is een plank gevuld met een soepje, rijkgevulde side salad en een focaccia kaasstengel. 

Reserveren

Reserveer

Vandaag blijf ik binnen lunchen

Een dag dat de zon zich niet laat zien? Regen tegen de ramen? Trek je regenjas aan en kom naar ons toe. Eenmaal binnen verwarm je jezelf met deze smaakvolle romige Catalaanse tomatensoep. Of zoals wij noemen: Vandaag-Blijf-Ik-Binnnen soep. Geserveerd met desembrood en groene pesto. 

Bekijk hier het menu

Menu

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen