Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Haarlem

Lunchen bij Anne&Max Haarlem

Anne&Max aan de Grote Markt in Haarlem is een mooie en grote vestiging. Op het terras aan de markt geniet je in de zon met een haver cappuccino van de voorbijkomende mensen. Binnen lees je rustig de krant aan de leestafel of neem koffiebonen voor thuis mee uit onze verkoopkast.

Anne&Max Haarlem lunchen

Bekijk hier het menu

Menu

Van anne’s wat

Voor op van die dagen dat je niet kan kiezen hebben wij de Van Anne’s Wat. Het is een plank gevuld met een soepje, rijkgevulde side salad en een focaccia kaasstengel. 

Reserveren

Anne&Max is elke dag open van 08.00 tot 18.00.

Reserveer

Vandaag blijf ik binnen lunchen

Een dag dat de zon zich niet laat zien? Regen tegen de ramen? Trek je regenjas aan en kom naar ons toe. Eenmaal binnen verwarm je jezelf met deze smaakvolle romige Catalaanse tomatensoep. Of zoals wij noemen: Vandaag-Blijf-Ik-Binnnen soep. Geserveerd met desembrood en groene pesto. 

Salade

Twee voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade duizend en één nacht. Een supergezonde vegan salade met geroosterde pompoen, spinazie, linzen, ingemaakte paprika, radicchio, tahin dressing en munt.  

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen