Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Lunchen in Haarlem

Lunchen bij Anne&Max Haarlem

Het pand van Anne&Max in de Zijlstraat stamt uit de 19e eeuw. Veel authentieke elementen zijn teruggehaald zoals de originele bakstenen muur en de oude boekenkast. Ooit het pand van een slagerij met verschillende ruimtes, nu één plek met veel licht en ruimte. Strijk neer aan de gezellige tafels, terras, hoge barren, de leestafel of in de fauteuils bij het raam.

Eind 2022 gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie: de Grote Markt. Deze vestiging wordt een stuk groter dan die in de Zijlstraat en heeft ook een heerlijk uitgestrekt terras. We houden jullie op de hoogte!

Van anne’s wat

Voor op van die dagen dat je niet kan kiezen hebben wij de Van Anne’s Wat. Het is een plank gevuld met een kruidige Marokkaans soepje, groene side salad en een huisgemaakte kaasstengel. 

Salades

Drie voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade veganoot. Een supergezonde salade met geroosterde bloemkool, walnotenbrie, farro graan, ingemaakte gele paprika en muhammara en helemaal vegan. 

salade - vegan

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen

Jouw huiskamer in de stad