Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Lunchen in Leiden

Lunchen bij Anne&Max Leiden

Bij ons kan je elk seizoen terecht voor een heerlijke lunch. Bij de eerste zonnestralen kan je neerstrijken op onze grote terras met een verkoelende ijsthee en frisse salade. In de winter plof je neer bij één van de grote ramen met een warme choco en een rijkgevulde soep. Je vindt de vestiging aan het einde van de markt. 

Van anne’s wat

Voor op van die dagen dat je niet kan kiezen hebben wij de Van Anne’s Wat. Het is een plank gevuld met een kruidige Marokkaans soepje, groene side salad en een huisgemaakte kaasstengel. 

Vandaag blijf ik binnen lunchen

Een dag dat de zon zich niet laat zien? Regen tegen de ramen? Trek je regenjas aan en kom naar ons toe. Eenmaal binnen verwarm je jezelf met deze smaakvolle rijkgevulde Marokkaanse soep. Gevuld met kikkererwten, linzen en munt. Samen met een huisgemaakte kaasstengel maakt dit een heerlijke vandaag blijf ik binnen soep. 

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen

Jouw huiskamer in de stad