Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Lunchen in Leidschendam

Lunchen bij Anne&Max Leidschendam – Mall of The Netherlands

Je vindt ons in het winkelcentrum Mall of The Netherlands. Parkeer je auto gratis in één van de parkeergarages, kom op de fiets of met het OV. Het winkelcentrum is goed bereikbaar. 

Plof neer na een lange dag shoppen voor een rijkgevulde salade, een knapperige focaccia of één van onze clubs. Binnen is er genoeg plek om te zitten, maar ook wanneer het zonnetje zich laat zien hebben wij een heerlijk terras waar je uitgebreid kan lunchen. 

Lunch voor 2

Bijkletsen met je beste vriendin, eindelijk de liefde verklaren aan je grote liefde of een uitje met opa en oma? Met onze uitgebreide lunch voor twee heb je alle tijd en mocht het even ongemakkelijk worden, kan je altijd nog het excuus inzetten dat je mond vol zit. De lunchplank voor twee is gevuld met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, focaccia kaasstengel, soepje, groene salade, roerei met bacon of warmgerookte zalm en een sapje naar keuze. 

lunch voor 2

join the club

Wij hebben drie heerlijke clubs op onze lunchkaart staan. Voor ieder wat wils; de klassieker: de super club met crispy bacon en boerenscharrelkip, de yacht club met zalm en frisse roomkaas. Maar toch wel de favoriet van Anne; De very vegan club, helemaal vegan en super lekker!

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen