Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Lunchen in Leidschendam

Lunchen bij Anne&Max Leidschendam – Mall of The Netherlands

Je vindt ons in het winkelcentrum Mall of The Netherlands. Parkeer je auto gratis in één van de parkeergarages, kom op de fiets of met het OV. Het winkelcentrum is goed bereikbaar. 
Plof neer na een lange dag shoppen voor een rijkgevulde salade, een knapperige focaccia of één van onze clubs. Binnen is er genoeg plek om te zitten, maar ook wanneer het zonnetje zich laat zien hebben wij een heerlijk terras waar je uitgebreid kan lunchen. 

Lunch voor 2

Bijkletsen met je beste vriendin, eindelijk de liefde verklaren aan je grote liefde of een uitje met opa en oma? Met onze uitgebreide lunch voor twee heb je alle tijd en mocht het even ongemakkelijk worden, kan je altijd nog het excuus inzetten dat je mond vol zit. De lunchplank voor twee is gevuld met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte smeersels, Anne&Max kaasstengel, soepje, groene salade, roerei met bacon of warmgerookte Schotse zalm en een sapje naar keuze. 

lunch voor 2

Salades

Drie voedzame en vooral lekkere salades kan je vinden op onze menukaart. Anne haar favoriete is de salade veganoot. Een supergezonde salade met geroosterde bloemkool, walnotenbrie, farro graan, ingemaakte gele paprika en muhammara en helemaal vegan. 

Online lunch bestellen

Druk, haast, stress, trein?

Geen probleem! Plan vooruit en bestel jouw lunch alvast online. Selecteer de dag en de tijd dat het wilt komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat. Geen rij, geen stress en door…..

Afhalen op tijd

afhalen - bezorgen - bestellen

Jouw huiskamer in de stad