Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max webshop

Anne&Max is bijzonder trots op haar producten en deelt dit graag met haar gasten. Neem snel een kijkje.

Bezoek webshop

Anne&Max koffie bij jou op kantoor!

Start elke maandag fluitend!

Anne&Max koffiebonen bij jou op kantoor.

Er is keuze uit de volgende twee koffies:

 • Huiskamerespresso: Smaaktonen van chocolade, frisse tonen en gedroogd fruit. Deze koffie is ook perfect voor koffies met melk.
 • Filterkoffie: Smaaktonen van melkchocolade, pruim en bosbessen.

Omdat wij super trots op onze koffies zijn en wij dit heel graag met jullie willen delen krijg je op jouw eerste bestelling 20% korting! Vul bij het afrekenen de kortingscode : YES! HET IS WEER MAANDAG! In

Onze bio koffies zijn fairtrade en direct trade waar kan. We zijn actief in een MVO project om de ware prijs van koffie (voor de producenten) boven water te krijgen. We bezoeken (als mogelijk) al onze koffieboeren om met hen in gesprek te gaan over de keten en hoe we samen tot nog betere resultaten kunnen komen; beter voor de producent, betere producten en nóg lekkerdere koffies! Meer lezen over onze koffies: www.annemax.nl/meer-dan-een-glimlach

 

Wil je graag op factuur betalen of heb je een andere vraag over de Anne&Max koffies voor op kantoor; stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Thee en koffie voor thuis!

In de Anne&Max website zijn al onze koffies en theeën nu ook te bestellen voor thuis! Je kan losse zakjes thee bestellen of een samengesteld voordelig theepakket. Alle theeën zijn bio en geplukt op plantages met goede werkomstandigheden. Zo wordt er niet geplukt in de uren waarop de zon volop schijnt, maar vroeg in de ochtend of in de avond.

Ben je meer een koffiedrinker? Geen probleem, je hoeft straks niet eens meer de deur uit voor jouw koffiebonen. Het Anne&Max koffieabonnement wordt elke vrijdag bij jou aan de deur bezorgd. Geen maler thuis? Wij malen graag jouw bonen voor de gewenste zetmethode! Een abonnement te veel? Dan kan je ook de zakken koffiebonen los bestellen. Wij hebben voor ieder wat wils:

– Anne&Max Huiskamerespresso

– Anne&Max filterkoffie

– Anne&Max Single origin

– Anne&Max Decaf

Koffie strippenkaart

Krijg twee koffie cadeau!

 

Met deze strippenkaart kan je 12x je dag goed beginnen.

Eerlijk & echt zijn de koffies bij Anne&Max. Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

 • Espresso
 • Filterkoffie
 • Cappuccino
 • Caffe latte
 • Flat white
 • Maxiato

Taart voor thuis!

Iets te vieren?

Via de webshop kan je bij verschillende vestigingen nu ook hele taarten voor thuis bestellen.. Alle taarten zijn huisgemaakt met veelal bio ingrediënten.

Op het moment is er de keuze uit:

– Worteltaart – Anne&Max klassieker
– Appeltaart – kan eigenlijk altijd
– Italian Cheesecake – zoet, maar toch lekker fris

Anne, met jou is het elke dag een feestdag! Max

Dromen komen soms in de raarste tijden uit...

Ook in de bizarre tijd waarin wij ons nu begeven, willen wij onze gasten blijven verrassen. Dit doen wij al zoveel mogelijk online via onze sociale media kanalen: Instagram, Facebook en LinkedIn.
Deze tijd heeft ook ons deels gedwongen om een lang gekoesterde droom van het hebben van een webshop te verwezenlijken! Met trots presenteren wij onze webshop, hierin staan verschillende producten: diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koffie-abonnementen, taarten, sandwiches, shakes en de Anne&Max boxen!

Anne&Max Webshop

 

Anne&Max boxen voor bijzondere momenten

Verjaardag
Samen met jou voel ik mij elke dag wel 100x jarig

Verras iemand met de Anne&Max verjaardagsbox! Deze box is leuk om te geven en om te krijgen.
In deze box zit een stuk worteltaart, een huisgemaakte scone met clotted cream en landgoedjam, huisgemaakte koekjes, chocolade dadel, kurkuma dadelballetje een zakje thee: een beetje geluk! Met nog een cadeautje als verrassing.
€20,- per jarige

Picknick
Voor de lange middagen

Deel jou favoriete buitenplek!
In deze box zitten een superclub sandwich met boeren scharrelkip en bacon, een very vegan sandwich met vegan bacon en gerookte tofu, een salade van zomerse groente, een heerlijke bolo (Portugese muffin) en een verfrissende huisgemaakte ijsthee met citroen en munt.
Vegetarisch mogelijk.
€17,50 per persoon (vanaf twee personen bestellen)

Anne&Max boxen voor de dagmomenten

Ervaar de Anne&Max beleving thuis!

Bij Anne&Max vinden dat elk moment van de dag mag worden gevierd! Wij hebben drie boxen samengesteld voor 3 verschillende momenten op de dag:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • High tea

Ontbijt
Voor de echte goede morgen!

Met de ontbijtbox maken wij een feest van de eerste maaltijd van de dag! De box is zo samengesteld om jou een goede start te geven van jouw dag; je lang verzadigd blijft voelen en je uren productief bezig kan zijn. In de box zit een bio croissant, yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, een ontbijtsandwich en een energieshake.
12,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Lunch
De beste break van je dag!

Ook bij thuiswerken hoort een pauze. In deze pauze wil je weer nieuwe energie krijgen voor het laatste deel van je werkdag. Wij hebben een box samengesteld om jou deze energie te geven! In de box zit: een superclub sandwich, een very vegan sandwich, een voedzame eet je groente salade, groentechips en huisgemaakte ijsthee met citroen en munt.
14,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Vegan lunchbox
Groen is nou eenmaal mijn lievelingskleur

Niet alleen liefde voor elkaar, maar ook voor de dieren. In deze box zitten vegan sandwiches, kleine smoothiebowls, plakken bananenbrood, vegan scones met vegan clotted cream en landgoed jam en twee groene shakes: dit is je dag!
17,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

High tea
Vier de namiddag!

De High teabox zit gevuld met verschillende zoetigheden en hartige hapjes. De inhoud van deze box kan nog wel verschillen per seizoen. Wel kunnen wij garanderen dat de bijna wereldberoemde Anne&Max worteltaart wel van de partij is!
17,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Borrel
Aan de borrel zit geen tijd vast

Pak de laatste zonnestralen van de dag!
In de borrelbox zitten bio biertjes en een charcuterie om te delen van gedroogde Livar worst, biologische geitenbrie met een fruitcompote, oude kaas en focaccia met Anne&Max groene pesto.
15,- per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Meer dan een glimlach!

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voel

Meer dan een glimlach

Jouw huiskamer in de stad