Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max nu (weer) echt thuis

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten voor de komende tijd.

 

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

 

Afhalen & Bezorgen

 

Maar!! Een klein fel lichtpuntje in deze al veel te lang durende duisternis: Anne&Max voor thuis. Afhalen mag nog steeds en ook bezorgen tot aan jouw deur doen wij met alle liefde! Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, vegan, feestdagen (voor wie niet kan wachten), verjaardag. Voor (bijna) alle gelegenheden hebben wij een box voor thuis gevuld met heerlijke producten om alleen of samen van te genieten. Uiteraard hebben wij ook losse sandwiches, taartpunten, gezonde sapjes en nog veel meer.

Boost jouw dag

Anne&Max webshop

Anne&Max is bijzonder trots op haar producten en deelt dit graag met haar gasten. Neem snel een kijkje.

Bezoek webshop

Anne&Max bij jou thuis

In de buurt?

Woon je in de buurt van een Anne&Max vestiging. Ga dan naar het menu item afhalen&bezorgen bovenaan de pagina. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bekijk de afhaal -en bezorgmogelijkheden.

Alle vestigingen

(Nog) niet in de buurt?

Zit er geen Anne&Max vestiging in jouw buurt, dan hebben wij ook nog een webshop vol met mooie producten voor thuis die wij via de post verzenden. In de webshop vind je o.a. diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koekjes, het boek Koffie Thuis en meer.

Webshop

 

Anne&Max koffie bij jou op kantoor!

Start elke maandag fluitend!

Anne&Max koffiebonen bij jou op kantoor.

Er is keuze uit de volgende twee koffies:

  • Huiskamerespresso: Smaaktonen van chocolade, frisse tonen en gedroogd fruit. Deze koffie is ook perfect voor koffies met melk.
  • Filterkoffie: Smaaktonen van melkchocolade, pruim en bosbessen.

Omdat wij super trots op onze koffies zijn en wij dit heel graag met jullie willen delen krijg je op jouw eerste bestelling 20% korting! Vul bij het afrekenen de kortingscode : YES! HET IS WEER MAANDAG! In

Onze bio koffies zijn fairtrade en direct trade waar kan. We zijn actief in een MVO project om de ware prijs van koffie (voor de producenten) boven water te krijgen. We bezoeken (als mogelijk) al onze koffieboeren om met hen in gesprek te gaan over de keten en hoe we samen tot nog betere resultaten kunnen komen; beter voor de producent, betere producten en nóg lekkerdere koffies! Meer lezen over onze koffies: www.annemax.nl/meer-dan-een-glimlach

 

Wil je graag op factuur betalen of heb je een andere vraag over de Anne&Max koffies voor op kantoor; stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Thee en koffie voor thuis!

In de Anne&Max website zijn al onze koffies en theeën nu ook te bestellen voor thuis! Je kan losse zakjes thee bestellen of een samengesteld voordelig theepakket. Alle theeën zijn bio en geplukt op plantages met goede werkomstandigheden. Zo wordt er niet geplukt in de uren waarop de zon volop schijnt, maar vroeg in de ochtend of in de avond.

Ben je meer een koffiedrinker? Geen probleem, je hoeft straks niet eens meer de deur uit voor jouw koffiebonen. Het Anne&Max koffieabonnement wordt elke vrijdag bij jou aan de deur bezorgd. Geen maler thuis? Wij malen graag jouw bonen voor de gewenste zetmethode! Een abonnement te veel? Dan kan je ook de zakken koffiebonen los bestellen. Wij hebben voor ieder wat wils:

– Anne&Max Huiskamerespresso

– Anne&Max filterkoffie

– Anne&Max Single origin

– Anne&Max Decaf

Koffie strippenkaart

Krijg twee koffie cadeau!

 

Met deze strippenkaart kan je 12x je dag goed beginnen.

Eerlijk & echt zijn de koffies bij Anne&Max. Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

  • Espresso
  • Filterkoffie
  • Cappuccino
  • Caffe latte
  • Flat white
  • Maxiato

Taart voor thuis!

Iets te vieren?

Bij veel van onze vestigingen kan je hele taarten bestellen. Zo sta je nooit met lege handen bij een verjaardag en wie laat nou iemand met een taart niet naar binnen?

Alle taarten zijn huisgemaakt met veelal bio ingrediënten.Er zijn ook vegan en/of glutenvrije opties.

Alle vestigingen

Anne, met jou is het elke dag een feestdag! Max

Anne&Max boxen

Ervaar de Anne&Max beleving thuis!

Ontbijtbox
Uitgebreid wakker worden

Met de ontbijtbox maken wij een feest van de eerste maaltijd van de dag! De box is zo samengesteld om jou een goede start te geven van jouw dag; je lang verzadigd blijft voelen en je uren productief bezig kan zijn. In de box zit een ontbijtsandwich met eisalade en bacon, een Franse bio croissant met jam, yoghurt met Anne&Max granola en vers fruit en een energieshake met mango, sinaasappel,banaan
12,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Lunchbox
Geef je drukke dag een break

Ook bij thuiswerken hoort een pauze. In deze pauze wil je weer nieuwe energie krijgen voor het laatste deel van je werkdag. Wij hebben de box zo samengesteld om jou deze  energie ook te geven! In de box zit: een super sandwich met kip, bacon en geplette avocado, hummus sandwich met geplette avocado en geroosterde groente, een kleine salade met farro en geroosterde groente en een frisse ijsthee met munt en citroen.
14,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Vegan lunchbox
Groen is nou eenmaal mijn lievelingskleur

Niet alleen liefde voor elkaar, maar ook voor de dieren. In deze box zit een vegan sandwich, kleine smoothiebowl, plak bananenbrood, vegan scone met vegan clotted cream en landgoed jam en een gezonde groene shake: dit is je dag!
17,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

High teabox
Deel al je verhalen en meer

Vier de namiddag met de High teabox. De box is gevuld met twee verschillende sandwiches, yoghurt met Anne&Max granola en vers fruit, scone met clotted cream en jam, worteltaart, chocoladetaart en een chocoladedadel.
17,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Borrelbox
Aan de borrel zit geen tijd vast

Pak de laatste zonnestralen van de dag!
In de borrelbox zit een charcuterie om te delen van gedroogde Livar worst en prosciutto cotto, biologische kaas met een fruitcompote, focaccia, huisgemaakte smeersels en twee biertjes!
15,- per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Verjaardagsbox
Samen met jou voel ik mij elke dag wel 100x jarig

Verras iemand met de Anne&Max verjaardagsbox! Deze box is leuk om te geven en om te krijgen.
In deze box zit een stuk worteltaart, een huisgemaakte scone met clotted cream en landgoedjam, huisgemaakte koekjes, chocolade dadel, kurkuma dadelballetje een zakje thee: een beetje geluk!, een Anne&Max mok en nog een extra cadeautje voor de jarige
20,- per jarige

Feestdagenbox
Dit is jouw dag, vier het!

Begin elke ochtend als een feestdag! De box is gevuld met een ontbijtsandwich met eisalade en bacon, Italian sandwich met rode pesto en Prosciutto cotto, yoghurt met Anne&Max granola en vers fruit, scone met clotted cream en jam, een bio Franse croissant en een chocoladedadel en een bessen baobab shake
20,- per persoon (bestellen vanaf twee personen)

Meer dan een glimlach!

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voel

Meer dan een glimlach

Jouw huiskamer in de stad