Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

Anne&Max webshop

Anne&Max is bijzonder trots op haar producten en deelt dit graag met haar gasten. Neem snel een kijkje op onze webshop

Voorpret in het vooruitkijken

In deze bizarre tijd waarin wij nu zitten willen wij onze gasten blijven verrassen. Dit doen wij al zoveel mogelijk online via onze sociale media kanalen: Instagram, Facebook en LinkedIn. Nu wij helaas onze deuren moeten sluiten, willen wij nog wel iets hebben waar jullie naar uit kunnen kijken. In onze webshop staan verschillende producten; diverse cadeaubonnen en koffie strippenkaarten, losse verkoop van Anne&Max koffiebonen en koffie-abonnementen.

Anne&Max webshop

 

Cadeaubonnen

Anne&Max schenkt 10% van de cadeaubon aan een lokale zorginstelling

 • Een cadeaubon voor een high tea, perfect om al je dromen te bespreken
 • Een cadeaubon voor een high wine, de beste manier om het laatste deel van de dag door te komen met vrienden en vriendinnen
 • Een cadeaubon voor een ontbijt voor twee, om samen de dag gezond en voedzaam te starten
 • Een cadeaubon voor een lunch voor twee, om urenlang bij te kletsen met je beste vriendin
 • Een cadeaubon met een geldbedrag, een leuk cadeau om iemand te geven

Anne&Max heeft een eigen initiatief opgezet om de mensen die op het moment hard aan het werk zijn in de zorg een hart onder de riem te steken. Bij aankoop van een Anne&Max cadeaubon schenkt Anne&Max 10% aan de zorg. Alle bedragen worden bij elkaar opgeteld en per vestiging wordt er op lokaal gebied een bedrag in de vorm van een cadeaubon geschonken aan een lokale zorginstelling.  
Zodat hopelijk heel veel zorgmedewerkers na deze drukke tijd even kunnen ontspannen en bijkletsen tijdens een high tea of een gezonde en voedzame lunch.  

Koffie strippenkaart

Krijg twee koffie cadeau!

 

Met deze strippenkaart kan je 12x je dag goed beginnen.

Eerlijk & echt zijn de koffies bij Anne&Max. Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

 • Espresso
 • Filterkoffie
 • Cappuccino
 • Caffe latte
 • Flat white
 • Maxiato

Jouw huiskamer in de stad