Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Webshop

Vestiging in jouw buurt

Woon je in de buurt van een Anne&Max vestiging. Ga dan naar het menu item afhalen&bezorgen bovenaan de pagina. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bekijk de afhaal -en bezorgmogelijkheden.

Alle vestigingen

(Nog) niet in de buurt?

Zit er geen Anne&Max vestiging in jouw buurt, dan hebben wij ook nog een webshop vol met mooie producten voor thuis die wij via de post verzenden. In de webshop vind je o.a. diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koekjes, het boek Koffie Thuis en meer.

Webshop

Anne&Max koffiebonen bij jou op kantoor.

Start elke maandag fluitend

Er is keuze uit de volgende twee koffies:

  • Huiskamerespresso: Smaaktonen van chocolade, frisse tonen en gedroogd fruit. Deze koffie is ook perfect voor koffies met melk.
  • Filterkoffie: Smaaktonen van melkchocolade, pruim en bosbessen.

Omdat wij super trots op onze koffies zijn en wij dit heel graag met jullie willen delen krijg je op jouw eerste bestelling 20% korting! Vul bij het afrekenen de kortingscode : YES! HET IS WEER MAANDAG! In

Onze bio koffies zijn fairtrade en direct trade waar kan. We zijn actief in een MVO project om de ware prijs van koffie (voor de producenten) boven water te krijgen. We bezoeken (als mogelijk) al onze koffieboeren om met hen in gesprek te gaan over de keten en hoe we samen tot nog betere resultaten kunnen komen; beter voor de producent, betere producten en nóg lekkerdere koffies! Meer lezen over onze koffies: www.annemax.nl/meer-dan-een-glimlach

Wil je graag op factuur betalen of heb je een andere vraag over de Anne&Max koffies voor op kantoor; stuur dan een e-mail naar: max@annemax.nl

Thee en koffie voor thuis!

Alle theeën zijn bio en geplukt op plantages met goede werkomstandigheden. Zo wordt er bijvoorbeeld niet geplukt in de uren waarop de zon volop schijnt, maar vroeg in de ochtend of in de avond.

Ben je meer een koffiedrinker?  Wij hebben vier heerlijke bio Arabica koffiebonen om de dag mee te starten of door te komen:

– Anne&Max Huiskamerespresso, perfect voor koffies met melk

– Anne&Max Huiskamerfilter, voor alle filterzetmethoden

– Anne&Max Single origin, voor jouw eerste espresso van de dag

– Anne&Max Decaf, want die mogen er ook zijn

Geen maler thuis? Wij malen graag jouw bonen voor de gewenste zetmethode.

Webshop

Krijg twee koffie cadeau!

De koffie strippenkaart

Met deze strippenkaart kan je 12x de dag goed beginnen.

Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

  • Espresso
  • Filterkoffie
  • Cappuccino (ook dubbel)
  • Caffe latte
  • Flat white
  • Maxiato

Anne&Max beleving thuis!

Ontbijtbox
Uitgebreid wakker worden

Met de ontbijtbox maken wij een feest van de eerste maaltijd van de dag! De box is zo samengesteld om jou een goede start te geven van jouw dag; je lang verzadigd blijft voelen en je uren productief bezig kan zijn. In de box zit een ontbijtsandwich met eisalade en bacon, een Franse bio croissant met jam, yoghurt met Anne&Max granola en vers fruit en een energieshake met mango, sinaasappel,banaan
13,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)
*Ook vega of vegan mogelijk

Lunchbox
Geef je drukke dag een break

Ook bij thuiswerken hoort een pauze. In deze pauze wil je weer nieuwe energie krijgen voor het laatste deel van je werkdag. Wij hebben de box zo samengesteld om jou deze  energie ook te geven! In de box zit: een super sandwich met kip, bacon en geplette avocado, hummus sandwich met geplette avocado en geroosterde groente, een kleine salade met farro en geroosterde groente en een frisse ijsthee met munt en citroen.
14,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

*Ook vega of vegan mogelijk

High teabox
Deel al je verhalen en meer

Vier de namiddag met de High teabox. De box is gevuld met twee verschillende sandwiches, yoghurt met Anne&Max granola en vers fruit, scone met clotted cream en jam, worteltaart, chocoladetaart en een chocoladedadel.
18,50 per persoon (bestellen vanaf twee personen)

*Ook vega of vegan mogelijk

Meer dan een glimlach!

Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent streeft MVO werkwijze na. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Meer dan een glimlach

Jouw huiskamer in de stad