Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen, ontbijten, High tea-en en zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een plekje bij jouw favoriete Anne&Max vestiging door linksboven op het knopje reserveren te drukken

 

Meer vragen over een bezoek aan Anne&Max na 1 juni? Check dan onze FAQ

FAQ Covid-19

Anne&Max webshop

Anne&Max is bijzonder trots op haar producten en deelt dit graag met haar gasten. Neem snel een kijkje.

Bezoek webshop

Anne&Max boxen

Ervaar de Anne&Max beleving thuis!

Bij Anne&Max vinden dat elk moment van de dag mag worden gevierd! Wij hebben drie boxen samengesteld voor 3 verschillende momenten op de dag:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • High tea

Ontbijt
Voor de echte goede morgen!

Met de ontbijtbox maken wij een feest van de eerste maaltijd van de dag! De box is zo samengesteld om jou een goede start te geven van jouw dag; je lang verzadigd blijft voelen en je uren productief bezig kan zijn. In de box zit een bio croissant, yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, een ontbijtsandwich en een energieshake.
12,50 per persoon

Lunch
De beste break van je dag!

Ook bij thuiswerken hoort een pauze. In deze pauze wil je weer nieuwe energie krijgen voor het laatste deel van je werkdag. Wij hebben een box samengesteld om jou deze energie te geven! In de box zit: een superclub sandwich, een very vegan sandwich, een voedzame eet je groente salade, groentechips en huisgemaakte ijsthee met citroen en munt.
14,50 per persoon

High tea
Vier de namiddag!

De High teabox zit gevuld met verschillende zoetigheden en hartige hapjes. De inhoud van deze box kan nog wel verschillen per seizoen. Wel kunnen wij garanderen dat de bijna wereldberoemde Anne&Max worteltaart wel van de partij is!

Meer dan een glimlach!

Anne&Max wil haar gasten goed voeden, maar achter elk product zit een mooi verhaal, waar de kernwaarden van Anne&Max bij aansluiten. Onze producten zijn veelal bio, eerlijk, echt en geproduceerd met behoud van de natuur en in de beste omstandigheden voor mens en dier.
Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voel

Dromen komen soms in de raarste tijden uit...

Ook in de bizarre tijd waarin wij ons nu begeven, willen wij onze gasten blijven verrassen. Dit doen wij al zoveel mogelijk online via onze sociale media kanalen: Instagram, Facebook en LinkedIn.
Deze tijd heeft ook ons deels gedwongen om een lang gekoesterde droom van het hebben van een webshop te verwezenlijken! Met trots presenteren wij onze webshop, hierin staan verschillende producten: diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koffie-abonnementen, taarten, sandwiches, shakes en de Anne&Max boxen!

Anne&Max Webshop

 

Let op! Niet alle vestigingen hebben hetzelfde assortiment, klik op de button en vul je postcode in om te zien wat de vestiging in jouw regio aanbied.

Thee en koffie voor thuis!

In de Anne&Max website zijn al onze koffies en theeën nu ook te bestellen voor thuis! Je kan losse zakjes thee bestellen of een samengesteld voordelig theepakket. Alle theeën zijn bio en geplukt op plantages met goede werkomstandigheden. Zo wordt er niet geplukt in de uren waarop de zon volop schijnt, maar vroeg in de ochtend of in de avond.

Ben je meer een koffiedrinker? Geen probleem, je hoeft straks niet eens meer de deur uit voor jouw koffiebonen. Het Anne&Max koffieabonnement wordt elke vrijdag bij jou aan de deur bezorgd. Geen maler thuis? Wij malen graag jouw bonen voor de gewenste zetmethode! Een abonnement te veel? Dan kan je ook de zakken koffiebonen los bestellen. Wij hebben voor ieder wat wils:

– Anne&Max Huiskamerespresso

– Anne&Max filterkoffie

– Anne&Max Single origin

– Anne&Max Decaf

Cadeaubonnen

Anne&Max schenkt 10% van de cadeaubon aan een lokale zorginstelling

 • Een cadeaubon voor een high tea, perfect om al je dromen te bespreken
 • Een cadeaubon voor een high wine, de beste manier om het laatste deel van de dag door te komen met vrienden en vriendinnen
 • Een cadeaubon voor een ontbijt voor twee, om samen de dag gezond en voedzaam te starten
 • Een cadeaubon voor een lunch voor twee, om urenlang bij te kletsen met je beste vriendin
 • Een cadeaubon met een geldbedrag, een leuk cadeau om iemand te geven

Anne&Max heeft een eigen initiatief opgezet om de mensen die op het moment hard aan het werk zijn in de zorg een hart onder de riem te steken. Bij aankoop van een Anne&Max cadeaubon schenkt Anne&Max 10% aan de zorg. Alle bedragen worden bij elkaar opgeteld en per vestiging wordt er op lokaal gebied een bedrag in de vorm van een cadeaubon geschonken aan een lokale zorginstelling.  
Zodat hopelijk heel veel zorgmedewerkers na deze drukke tijd even kunnen ontspannen en bijkletsen tijdens een high tea of een gezonde en voedzame lunch.  

Koffie strippenkaart

Krijg twee koffie cadeau!

 

Met deze strippenkaart kan je 12x je dag goed beginnen.

Eerlijk & echt zijn de koffies bij Anne&Max. Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

 • Espresso
 • Filterkoffie
 • Cappuccino
 • Caffe latte
 • Flat white
 • Maxiato

Taart voor thuis!

Iets te vieren?

Via de webshop kan je bij verschillende vestigingen nu ook hele taarten voor thuis bestellen.. Alle taarten zijn huisgemaakt met veelal bio ingrediënten.

Op het moment is er de keuze uit:

– Worteltaart – Anne&Max klassieker
– Appeltaart – kan eigenlijk altijd
– Italian Cheesecake – zoet, maar toch lekker fris

Anne, met jou is het elke dag een feestdag! Max

Jouw huiskamer in de stad