Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Het raakt ieder van ons, de één helaas harder dan de ander. Lees in de blog hoe Anne&Max probeert een steentje bij te dragen in deze bizarre tijd.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai, sandwiches, shakes en nog veel meer. Wij zijn bijzonder trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat jullie nu ook thuis de Anne&Max beleving kunnen ervaren.

 

Vier Pasen thuis, maar wel met Anne&Max. Een rijk gevulde box gevuld met mooie producten voor de beste start van jouw Paasweekend!
Bestel de Paasbox via onze webshop of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging en vraag naar de mogelijkheden

Bezoek webshop

Anne&Max webshop

Anne&Max is bijzonder trots op haar producten en deelt dit graag met haar gasten. Neem snel een kijkje.

Bezoek webshop

Dromen komen soms in de raarste tijden uit...

Ook in de bizarre tijd waarin wij ons nu begeven, willen wij onze gasten blijven verrassen. Dit doen wij al zoveel mogelijk online via onze sociale media kanalen: Instagram, Facebook en LinkedIn.
Deze tijd heeft ook ons deels gedwongen om een lang gekoesterde droom van het hebben van een webshop te verwezenlijken! Met trots presenteren wij onze webshop, hierin staan verschillende producten: diverse cadeaubonnen, koffie strippenkaarten, koffie en thee voor thuis, koffie-abonnementen, taarten, sandwiches, shakes en de paasbox!

Anne&Max Webshop

 

Let op! Niet alle vestigingen hebben hetzelfde assortiment, klik op de button en vul je postcode in om te zien wat de vestiging in jouw regio aanbied.

Anne&Max Paasbox

Dit jaar zal Pasen net iets anders zijn dan andere jaren. Toch willen wij onze gasten goed blijven voeden tijdens de Pasen met onze mooie producten. De Anne&Max Paasbox is rijk gevuld met o.a. croissants, fruit en granen, VS, worteltaart en natuurlijk een ei. Dit is de perfecte start van jouw paasweekend. De kosten zijn €20,- p.p. en de box is bestelbaar via onze webshop.

Mocht je niet in de buurt wonen van één van onze vestigingen, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Anne, dit jaar hoef ik niet naar mijn schoonouders, maar vieren wij Pasen samen thuis! Max

Cadeaubonnen

Anne&Max schenkt 10% van de cadeaubon aan een lokale zorginstelling

 • Een cadeaubon voor een high tea, perfect om al je dromen te bespreken
 • Een cadeaubon voor een high wine, de beste manier om het laatste deel van de dag door te komen met vrienden en vriendinnen
 • Een cadeaubon voor een ontbijt voor twee, om samen de dag gezond en voedzaam te starten
 • Een cadeaubon voor een lunch voor twee, om urenlang bij te kletsen met je beste vriendin
 • Een cadeaubon met een geldbedrag, een leuk cadeau om iemand te geven

Anne&Max heeft een eigen initiatief opgezet om de mensen die op het moment hard aan het werk zijn in de zorg een hart onder de riem te steken. Bij aankoop van een Anne&Max cadeaubon schenkt Anne&Max 10% aan de zorg. Alle bedragen worden bij elkaar opgeteld en per vestiging wordt er op lokaal gebied een bedrag in de vorm van een cadeaubon geschonken aan een lokale zorginstelling.  
Zodat hopelijk heel veel zorgmedewerkers na deze drukke tijd even kunnen ontspannen en bijkletsen tijdens een high tea of een gezonde en voedzame lunch.  

Koffie strippenkaart

Krijg twee koffie cadeau!

 

Met deze strippenkaart kan je 12x je dag goed beginnen.

Eerlijk & echt zijn de koffies bij Anne&Max. Wij maken gebruik van de beste bio Arabica bonen en de boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Wij hebben koffie strippenkaarten voor iedere koffiedrinker:

 • Espresso
 • Filterkoffie
 • Cappuccino
 • Caffe latte
 • Flat white
 • Maxiato

Taart voor thuis!

Iets te vieren?

Via de webshop kan je bij verschillende vestigingen nu ook hele taarten voor thuis bestellen.. Alle taarten zijn huisgemaakt met veelal bio ingrediënten.

Op het moment is er de keuze uit:

– Worteltaart – Anne&Max klassieker
– Appeltaart – kan eigenlijk altijd
– Italian Cheesecake – zoet, maar toch lekker fris

Anne, met jou is het elke dag een feestdag! Max

Jouw huiskamer in de stad