Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

A-Team: Hoofd Bediening

Fulltime | Leidschendam - Mall of The Netherlands

Door Anne

15/11/2022

Bij Anne&Max zijn we fan van al onze gasten en willen we hen de beste horeca ervaring bieden in de huiskamer in de stad.

Voor onze vestiging in Mall of the Netherlands zijn we opzoek naar een fulltime Hoofd Bediening. 

Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waar je actief meedenkt over hoe we het elke dag weer beter kunnen doen dan gister en bewaak je de kwaliteit.

Als Hoofd Bediening ben jij verantwoordelijk voor het warme ontvangst en het voorbeeld in gastvrije service. De nieuwe medewerkers in jouw team leid jij op tot echt gastvrijheid toppers en jullie zorgen er samen voor dat de doelstellingen voor die dag behaald worden. Elk halfjaar volg je een inspirerende training vanuit het Anne&Max Hoofdkantoor, samen met alle andere Hoofd Bediening. Deze training geeft jou de juiste informatie en tips om het team weer naar een volgend niveau te tillen.

Ben jij de gastheer – gastvrouw die het verschil gaat maken? Ben jij verder zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Anne&Max Mall of the Netherlands is in beheer van Albron.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: