Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

A-Team: Hoofd Bediening

Fulltime | Leiden

Door Anne

15/06/2022

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

 

Voor Anne&Max Leiden zijn we op zoek naar een fulltime Hoofd Bediening. Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteedt de meeste tijd op de vloer, waar je actief meedenkt over hoe we het elke dag weer beter kunnen doen dan gister en bewaak je de kwaliteit.

 

Als Hoofd Bediening ben jij verantwoordelijke voor het warme ontvangst en het voorbeeld in gastvrije service. De zal nieuwe medewerkers in jouw team opleiden tot echt gastvrijheid toppers en jullie zorgen er samen voor dat de doelstellingen voor die dag behaald worden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een strakke verkoopkast met alle Anne&Max producten voor thuis, is het team constant op de hoogte van de maandgerechten en weten zij precies wat een gast wel en niet kan eten bij een glutenallergie.

 

Ben jij de gastheer – gastvrouw die het verschil gaat maken? Ben jij verder zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad