Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

A-Team: Hoofd Sandwichchef

Fulltime | Amsterdam Houthavens

Door Max

11/06/2021

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Voor Anne&Max Amsterdam Houthavens zijn we opzoek naar een fulltime Hoofd Sandwichchef en lid voor het A-team. Als A-team’er ben jij de dagverantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service.

Als Hoofd-Sandwichchef ben jij de eindverantwoordelijke van de keuken. Hier bewaak je de processen, kun je de kwaliteit van gerechten garanderen en zorg je voor strakke marges en top hygiëne. Elk kwartaal volg je een inspirerende training vanuit het Anne&Max Hoofdkantoor met alle andere Hoofd Sandwichchefs. Deze training geeft jou de juiste informatie en tips om jouw team weer naar een volgend niveau te tillen.

Ben jij net zo gek van lekker en mooie producten? Ben jij gastvrij, zorgzaam, secuur, flexibel, krijg je energie van het aansturen van je team vol sandwichchefs die de hoogste club sandwiches kunnen bouwen? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen:    Jouw huiskamer in de stad