Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

A-Team: Hoofd Sandwichchef

Fulltime | Den Haag Kerkplein

Door Anne

17/06/2021

Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent actief lid van het A-team en denk je mee over acties in de vestiging, het behalen van de dagelijkse en maandelijkse doelenstellingen en trainingen en workshops.

Als Hoofd Sandwichchef ben je de hoofdverantwoordelijke van de keuken. Je zorgt er voor dat altijd de juiste producten in huis zijn, de hygiëne richtlijnen gevolgd worden, je leidt nieuwe sandwichchefs op en bent constant bezig met het coachen en begeleiden van het team.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij net zo gek van koffie als wij dat zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature voor een van de functies in het A-team via onderstaand formulier.

De sollicitatie procedure bestaat uit een oriënterend gesprek met de bedrijfsleider, een verdiepend gesprek met belangrijke betrokkenen van Anne&Max en een afronden gesprek.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad