Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Deel mee in de impactvolle groei

Wij werken naar een planeetaardige toekomst: met respect voor mens en natuur. Door natuur-inclusief, eerlijk, verpakkingsvrij en betrokken te zijn, vertellen wij onze gasten over onze prachtige producten en doelen. Wij willen onze gasten inspireren om met ons mee te gaan, naar een planeetaardige wereld; stap voor stap. 

 

Investeer in Anne&Max en help ons de volgende stap zetten naar internationale en impactvolle groei. Je deelt mee in de waardegroei en dividend van Anne&Max. Investeren kan al vanaf €250,- 

Meer informatie

A-Team: Hoofd Sandwichchef

Fulltime | Utrecht Domkwartier

Door Max

01/01/2023

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. 

Bij Anne&Max Utrecht Domkwartier zijn we opzoek naar een fulltime Hoofd Sandwichchef.

Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer met het bereiden van de gerechten, bestellen, organiseren en het aansturen van het team.

Als Hoofd Sandwichchef ben jij de eindverantwoordelijke van de keuken. Hier bewaak je de processen, kun je de kwaliteit van gerechten garanderen en zorg je voor strakke marges en top hygiëne. Elk kwartaal volg je een inspirerende training vanuit het Anne&Max hoofdkantoor met alle andere Anne&Max Hoofd Sandwichchefs. Deze training geeft jou de juiste informatie en tips om jouw team weer naar een volgend niveau te tillen.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Solliciteren

Vul snel onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op! 

 


    Voeg meer info toe en vergroot je kansen: