Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug

Menu

-

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

A-Team, Hoofd Sandwichchef

Fulltime | Utrecht Syp

Door Anne

22/11/2021

Bij Anne&Max ben je altijd welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of een lekkere borrel in de middag. We willen de huiskamer zijn in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. 

Medio februari 2022 zal de nieuwe Anne&Max vestiging in Utrecht Syp openen. Hiervoor zijn we opzoek naar een fulltime Hoofd Sandwichchef.

Als A-team’er ben jij de dag verantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer met het bereiden van de gerechten, bestellen, organiseren en het aansturen van het team.

Als Hoofd Sandwichchef ben jij de eindverantwoordelijke van de keuken. Hier bewaak je de processen, kun je de kwaliteit van gerechten garanderen en zorg je voor strakke marges en top hygiëne. Elk kwartaal volg je een inspirerende training vanuit het Anne&Max hoofdkantoor met alle andere Anne&Max Hoofd Sandwichchefs. Deze training geeft jou de juiste informatie en tips om jouw team weer naar een volgend niveau te tillen.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand formulier.

Anne&Max Utrecht Syp is in beheer van Albron.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?    Jouw huiskamer in de stad