Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Mededeling

Het Corona virus brengt ieder op veel manieren leed. Anne&Max heeft haar deuren moeten sluiten, dit is niets in vergelijking met wat sommige van jullie misschien op het moment moeten meemaken.

Wat doet Anne&Max

Wij willen onze ook missie online doorzetten; de huiskamer in de stad zijn. In onze webshop bieden wij producten voor thuis aan. Denk aan koffie, thee, Chai e.a. Wij zijn trots op onze producten en willen dit graag met jullie delen. Zodat nu thuis ook de Anne&Max de beleving kan worden ervaren.

Bezoek webshop

A-team: Hoofd Barista & Hoofd Bediening

Fulltime | Amsterdam Houthavens

Door Max

10/01/2020

Medio maart gaat onze nieuwe vestiging in Amsterdam Houthavens open en hiervoor zijn we op zoek naar fulltime leden voor het A-team die de functies Hoofd Barista en Hoofd Bediening gaan vervullen.

Als A-team’er ben jij de dagverantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent actief lid van het A-team en denk je mee over acties in de vestiging, het behalen van de dagelijkse en maandelijkse doelenstellingen en trainingen en workshops.

Je bent als Hoofd Barista verder de hoofdverantwoordelijke van de bar, het trainen, coachen en begeleiden van het baristi team, en je zorgt er voor dat jouw team constant op de hoogte is van alle informatie en ontwikkelingen binnen Anne&Max.

Als Hoofd Bediening ben jij hèt voorbeeld in gastvrije service, traint nieuwe medewerkers, en coacht en begeleid het team en jullie zorgen er samen voor dat de doelstellingen voor die dag behaald worden.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij net zo gek van koffie als wij dat zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature voor een van de functies in het A-team via onderstaand formulier.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad