Menu

Anne&Max

Vestigingen

Alle
Menu
Home
Terug
Terug

Anne&Max is open!

Anne&Max is heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in de huiskamer van de stad! De terrassen zijn aangeharkt, tafels opnieuw geverfd, broodsnij skills aangescherpt en de baristi zijn helemaal klaar om de mooiste koffies voor jullie te zetten.

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan om de Anne&Max beleving zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze gasten en alle Anne’s en Max-en.

 

Vragen over jouw bezoek aan Anne&Max? Klik op de button.

FAQ Covid-19

A-team: Hoofd Barista & Hoofd Bediening

Fulltime | Amsterdam Houthavens

Door Anne

10/01/2020

Medio maart gaat onze nieuwe vestiging in Amsterdam Houthavens open en hiervoor zijn we op zoek naar fulltime leden voor het A-team die de functies Hoofd Barista en Hoofd Bediening gaan vervullen.

Als A-team’er ben jij de dagverantwoordelijke die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service. Je bent actief lid van het A-team en denk je mee over acties in de vestiging, het behalen van de dagelijkse en maandelijkse doelenstellingen en trainingen en workshops.

Je bent als Hoofd Barista verder de hoofdverantwoordelijke van de bar, het trainen, coachen en begeleiden van het baristi team, en je zorgt er voor dat jouw team constant op de hoogte is van alle informatie en ontwikkelingen binnen Anne&Max.

Als Hoofd Bediening ben jij hèt voorbeeld in gastvrije service, traint nieuwe medewerkers, en coacht en begeleid het team en jullie zorgen er samen voor dat de doelstellingen voor die dag behaald worden.

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij net zo gek van koffie als wij dat zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature voor een van de functies in het A-team via onderstaand formulier.

Solliciteren

Kun je de antwoorden op de volgende vragen verwerken in je sollicitatiebrief:

  • Wanneer ik ergens koffiedrink of lunch let ik hier op
  • Om deze reden zou ik terugkomen bij een lunchzaak/koffiezaak
  • Welke verwachtingen en indrukken heb je ten aanzien van de baan?
  • Wat is de voornaamste reden voor je om te solliciteren bij Anne&Max?
  • Noem een positieve eigenschap welke jou persoon het meest bepalen en hoe draagt deze bij aan het concept van Anne&Max?
  • Noem ook minder positieve eigenschap die bij jou hoort en hoe ga jij hier mee om?
  • Wat maakt je geschikt voor deze functie?Jouw huiskamer in de stad