Menu

-

Vestigingen

Alle
Terug
Terug

Allround marketeer

Fulltime | Hoofdkantoor

Door Anne

28/10/2022

Voor ons groeiende bedrijf zijn we op zoek naar een sales gedreven marketeer die zorgt voor volle zaken! 

Allround marketeer

Anne&Max is een freshfood&coffeecafé met 25+ (franchise)vestigingen in heel Nederland.  Wij zijn een huiskamer waar je elke dag van de week terecht kunt voor een goed ontbijt, allerlekkerste koffie (ook to go), lunch, High tea en een koel glas bier. We werken, waar kan, met bio, biodynamische, planeetaardige producten. Of zoals wij het noemen: ’dat alles wat goed smaakt, ook goed voelt’.   

Wie zoeken wij 

Wij zoeken een betrokken, enthousiaste persoonlijkheid die gek is op Anne&Max. Iemand die zich kan vinden in onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Een Anne of Max die goed zelfstandig én in teamverband kan werken. Een persoon met een horecahart die mee wil groeien met het bedrijf. We zijn op naar iemand die de zaken praktisch kan aanpakken en op tijden strategisch kan meedenken. 

Het werk in deze functie bestaat uit het vertalen van de relevante data naar concrete marketingactiviteiten en campagnes, zowel on als offline. Het (in samenwerking) opstellen van een marketingcommunicatieplan plus agenda. Het uitvoeren van markt- en gastonderzoeken en het monitoren en bijschaven van de opgestelde campagnes. 

We zijn op zoek iemand met relevante marketingervaring. Een betrokken en actief meedenkend persoon die het leuk vindt om zaken mooier, beter en efficiënter te maken. Een harde werker die bereid is om de marketing- en sales van een groeiende en dynamische keten van Coffee&Sandwichcafés in goede banen te leiden en niet te beroerd is om de handen flink uit de mouwen te steken.  

Wat bieden wij 

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan binnen een ambitieus, informeel bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Een goed salaris passend bij je werkervaring. Mogelijkheden om je continue te blijven ontwikkelen en door te groeien zijn er volop. Ons kantoor is in Haarlem en de mogelijkheid is er om hybride te werken. 

Functie-eisen

 • HBO werk- denkniveau 
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een dergelijke functie 
 • Commercieel ingesteld 
 • Communicatief sterk 
 • Oog voor kwaliteit en detail 
 • Resultaat gericht 
 • Analytisch 
 • Zelfstandig en georganiseerd kunnen werken 

 Solliciteren? 

Bij aanvang krijgt je een contract voor een half jaar waarbij er een evaluatiemoment plaats vindt na 4 maanden. Bij goed functioneren volgt een jaarcontract dat opgevolgd wordt door een contract voor onbepaalde tijd. 

 • Salarisindicatie € 30.000 - € 42.000 bruto per jaar 
 • Reiskostenvergoeding 

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV inclusief naar wobbevanzoelen@annemax.nl 

De sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek, een gesprek met belangrijke betrokken van Anne&Max en een afrondend gesprek. 

Mocht je vragen hebben aangaande de functie kun je contact opnemen via het bovenstaande e-mailadres. 


  Voeg meer info toe en vergroot je kansen: